21. února 2015

sobota, února 21, 2015
6 komentářů štítky

Tuto rubriku jsem viděla už na spoustě blogů a protože tady nechci mít jen a pouze recenze, rozhodla jsem se, že se do několika takových rubrik taky pustím. Takže dneska poprvé vám představím dvě knihy, které bych si chtěla do budoucna přečíst a proč.



Jako první na mém seznamu stojí trilogie Labyrint od Jamese Dashnera, vydané pod nakladatelstvím Yoli. Třetí díl zatím v češtině nevyšel, ale už to nebude dlouho trvat a máme ho venku taky. Na tyhle knížky se chystám už dlouho a na mém wishlistu zabírají první příčky, proto je s největší pravděpodobností dostanu k narozeninám jako dárky. Snad to do května nějak vydržím, protože už se jich nemůžu dočkat!



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Na tuhle sérii se už dlouho chystám, ale zatím pořád dostávají přednost jiné knihy. Taky už jsem to nevydržela a koukla jsem na film :D Ale rozhodně si knížky chci přečíst :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já film už viděla a děsně se mi líbil, právě proto po těch knížkách tak toužím :D

      Vymazat
  2. Labyrint mám doma, ale zatím jsem se k němu nedostala :-). Ale četla ho přítelova ségra a byla nadšená :-). Film se mi docela líbil, tak uvidíme, co řeknu na knihu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím. Taky bych ho už chtěla mít doma a číst, ale bohužel musím čekat do května na narozeniny :D

      Vymazat
  3. Labyrint jsem už četla a na Spáleniště se teprve chystám. Taky jsem viděla film a hodně jsem litovala, že jsem si ho pustila dřív, než jsem si přečetla knihu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já většinou právě vidím první film a teprve ten mě naláká, abych si přečetla i knížky. Měla jsem to tak i s Hunger Games nebo třeba s Cizinkou (která mě ovšem velmi zklamala).

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)