26. února 2015

čtvrtek, února 26, 2015
6 komentářů štítky

Jsem tu s další knihou, kterou bych si v budoucnu ráda přečetla. Na autora téhle knihy se chystám už nekonečně dlouho, ale ráda bych měla jeho knížky doma, protože si jsem předem jistá, že si je zamiluju, takže knihovnu jsem dávno zavrhla a musím počkat, až je dostanu k narozeninám nebo k Vánocům, protože sama na ně prachy bohužel nemám :D A co že je to knihu a autora?

Název: Hvězdy nám nepřály
Autor: John Green
Nakladatelství: Yoli

Anotace: Zajímavá a citlivá knížka o šestnáctileté Hazel, která trpí rakovinou a sblíží se s Augustem, jemuž se podařilo tuto nemoc překonat. Ti dva mladí lidé se výborně doplňují, a navíc je spojuje originální pohled na život i na chorobu, která je postihla. „Nejvtipnější smutný příběh“ je napsán s mimořádným smyslem pro humor a sarkasmus a díky autorovu vyprávěčskému talentu vyznívá velmi působivě. Nové vydání připravujeme v souvislosti s aktuálním filmovým zpracováním - stejnojmenný snímek vznikl podle tohoto knižního bestselleru a v hlavních rolích představí Shailene Woodley a Ansel Elgort.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Tato kniha se mi hodně líbila. Máš se na co těšit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, viděla jsem film a dostal mě, takže se na knížku hrozně těším. I na další knížky od Johna.

      Vymazat
  2. Mám ji doma a taky se na ni chystám. Původně jsem si ji vůbec nechtěla přečíst, strašně se mi totiž zprotivila tím obrovským humbukem okolo... Ale nakonec jsem se rozhodla, že si ji přeci jenom přečtu, tak jsem zvědavá, jestli se mi bude líbit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě ten humbuk nevadí, protože film se mi šíleně líbil a jsem taky jedna z fanynek :D Takže do knížky půjdu určitě.

      Vymazat
  3. Tak po téhle knize zrovna moc netoužím. Od Johna Greena se držím dál. Možná jednou, až kolem něho to nadšení trochu opadne, tak ho vyzkouším, ale teď na něj nějak nemám chuť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, taky mi bláznění fanoušků spoustu věcí znechutí, ale u Johna se mi to nestalo. Právě naopak bych si od něj přála všechno přečíst :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)