20. února 2015

pátek, února 20, 2015
6 komentářů štítky
Autorčina představa Roberta: Joe Manganiello
Jméno: Robert Bavetta
Z knih: Nebezpečná láska, Nepřítel mého nepřítele, Zakázaná přitažlivost
Z knižní série: Bavettovi
Titul: Mafián

Robert Bavetta, mafián vytvořený pod rukama české autorky Kateřiny Petrusové. Už jenom fakt, že je dítětem Katky, slibuje, že si ho zamilujete. Já byla jasná ještě předtím, než jsem se začetla do Nebezpečné lásky, kde se Robert poprvé objevuje. 
V prvním díle nedostal moc prostoru, aby se projevil, takže zůstával po celý čas naprosto tajemný a já vůbec netušila, co od něj mám čekat. Byla jsem stejně rozpolcená jako hlavní hrdinka Paige, která ho chvílemi obdivovala a v těch druhých chvílích se ho bála. Zkrátka jsem nikdy nevěděla, co Robert udělá a jaký krok provede dál. Až na konci knížky se stoprocentně ukázalo, na čí straně stojí, i když se to dalo tušit už tak od poloviny příběhu. 
Zamilovala jsem si Robertův vztah s jeho mladším bratrem Michaelem. V knížkách se perfektní sourozenecké vztahy objevují dost často, ale tihle dva mezi sebou měli opravdu neobyčejné pouto, až jsem se z toho roztékala. Scény, ve kterých byli bratři pohromadě, jsem četla strašně ráda.
Když jsem se dověděla, že Katce vydají i druhý díl, který bude tentokrát právě o Robertovi, skákala jsem nadšením do vzduchu, protože jsem si Roberta oblíbila dokonce i víc než Michaela. Sice kvůli tomu z Roberta spadl ten tajemný opar, ale to mi vůbec nevadilo. V prvním díle se mi líbilo, jak jsem o něm vlastně nic nevěděla, ale jeho zjevení na světle a možnost nahlédnout do jeho myšlenek, se mi líbila ještě víc. Protože se ukázalo, že Robert vůbec není po krvi žíznící mafián, ale pouze životem unavený a znuděný chlap, co potřebuje do života nový impuls. A ten se mu taky podařilo najít. 
Roberta Bavettu vážně miluju a kdybych mohla, hned bych si ho vzala s sebou domů!

„Dráždíš hada bosou nohou.“

„Co je s těma Vánocema? Už jako jo?“

„Chceš utahat, Joan?“



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Tak s tím souhlasím, Robert je taky můj oblíbenec :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jej, strejda Bobby! :D
    Marně přemýšlím, kterého z bráchů Bavettů mám radši, ale asi to bude Robert :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, Bobby :D
      Já jsem nad tím taky nějakou dobu přemýšlela, protože oba bráchové jsou parádní, ale Robert si mě vážně získal o chloupek víc.

      Vymazat
  3. Nemám co dodat... přesně jak píšeš, kdo by ho nemiloval?? :D

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)