3. února 2016

středa, února 03, 2016
14 komentářů štítky
Knižní shrnutí jsem si čmajzla u Knižního světa.

Leden je u konce a já se rozhodla počátkem nového roku začít s Knižními shrnutími, kde pěkně shrnu, jaké knihy jsem to vlastně v posledním měsíci přečetla a jak si u mě jednotlivé knihy stály. Tak pojďme na to. :)

Počet přečtených knih: 8

Celkový počet přečtených stránek: 2698

Nejčtenější nakladatelství: Fragment/CooBoo


Autor měsíce: Rick Riordan, bezpochyby. Už je to nějaká ta chvíle, kdy jsem si stoprocentně uvědomila, že je to můj nejoblíbenější spisovatel vůbec.

Kniha měsíce: Těžké! Hodně těžké! Tento měsíc jsem četla samé hezké knihy, líbily se mi všechny, ale vítězem se u mě stává asi příběh Líbali jsme se, i když Hádův chrám mu hodně šlape na paty.

Nejhorší kniha měsíce: Nejlepší věc, která se mi nikdy nestala, ale jak už jsem psala, tenhle měsíc se mi líbily opravdu všechny knihy - včetně této, ale když už musím vybrat jednu, co se mi líbila nejmíň, tak tato.
 
Mužská postava měsíce: Jace Wayland z Města z kostí, tady nemám nad čím přemýšlet. Miluju ho!

Ženská postava měsíce: Annabeth Chase z Bohů Olympu. Svou láskou k ní se nijak netajím. Ona je pro mě prostě TOP!

Záporák měsíce: Téměř v každé knize, kterou jsem v lednu četla, je nějaký záporák, takže opět neskutečně těžká otázka. Ale nakonec jsem zvolila Sebastiana z Města z kostí. Kam se na něj hrabe Valentýn.

Pár měsíce: Percy a Annabeth z Bohů Olympu, tady není co řešit. Opravdu tyhle dva miluju!

Překvapení měsíce: Nejlepší věc, která se mi nikdy nestala. Sice jsem byla nucena vybrat ji i v kategorii nejhorší knihy, ale navzdory tomu se mi líbila. Ze začátku jsem vůbec nevěděla, co mám od knížky čekat a opravdu mile mě překvapila, když jsem se do ní pustila. Nečekala jsem, že se mi bude tolik líbit. Je to nesmírně milá, humorná a romantická oddechovka.

Zklamání měsíce: Žádná, od každé knihy jsem dostala to, co jsem chtěla.

Nejhezčí obálka měsíce: Město ze skla, bezpochyby. Rozhodně máme ty nejhezčí obálky pro Nástroje smrti ze všech zemí, kde je vydaly. Jsou fakt nádherné!

Nejhorší obálka měsíce: Asi Půlnoční výprodej. Všichni se vždycky nad obálkami z dílny Fantom Printu rozplývají, ale mně osobně se moc nelíbí.

Nejsympatičtější postava měsíce: Verity Price z Půlnočního výprodeje.
Je vtipná, má černý smysl pro humor, každou minutu svého života je po zuby ozbrojená a nakopávává jeden zadek za druhým. Miluju ji!
 
Nejotravnější postava měsíce: Melissa z Nejlepší věci, která se mi nikdy nestala. Ježíši, jak mi ta ženská lezla na nervy! Obdivuju Holly, že ji tak statečně zvládala, já bych jí asi brzy vrazila podpatek do zadku!


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. Pěkný výběr knih. Já jsem četla jen První stříbrnou knihu snů, a teď mám nachystanou knihu Bohové Olympu.
    http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohové Olympu jsou super, máš se na co těšit :3

      Vymazat
  2. Páni, přečetla jsi toho hodně! Já jsem z těchto knih zatím nečetla ani jednu, ale docela mě zajímá ta knížka Líbali jsme se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, v lednu se mi celkem dařilo, normálně tolik knih za měsíc nepřečtu, protože to nestíhám. :D A Líbali jsme se je opravdu krásná! :)

      Vymazat
  3. Já už se prostě do Města ze skla musím pustit,asi už to nevydržím :-D S Jacem to mám úplně stejně a na toho Sebastiana jsem vážně zvědavá,co to bude :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sakra, to je pro tebe docela spoiler, ten Sebastian :D

      Vymazat
  4. Přečetla jsi toho hodně :D a s Jacem naprosto souhlasím :D Super článek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak jsem se překonala, jo :D A Jace je prostě zlatíčko! :)

      Vymazat
  5. Páni, osem kníh za mesiac je vážne dosť, gratulujem :-) Z týchto som nečítala žiadnu, i keď samozrejme niektoré poznám, napr. Riordanove knihy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky se divím, že jsem jich zvládla tolik. Vůbec jsem to nečekala. A vážně žádnou? Tak to doporučuju napravit, všechny byly naprosto super! :3

      Vymazat
  6. Přečetla jsi toho vážně hodně :) Bohové Olympu jsou prostě skvělí :) R. Riordanovi možná trochu nadržuji, ale všechny jeho knihy mě zatím bavily :) A souhlasím, že Půlnoční výprodej nemá zrovna pěknou obálku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já asi taky Rickovi nadržuju, ale fakt jeho knihy zbožňuju :) A jo, mně se opravdu obálky od Fantom Printu nelíbí :D

      Vymazat
  7. Tolik knih! Máš můj obdiv, to já přečtu tak za dva, tři měsíce :( Díky za spoustu inspirace, nic ze zmíněných jsem nečetla, ale Percy mě už delší dobu láká :)
    http://fiamorisrunning.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já normálně přečtu tak pět, nevím, jak se mi to teď povedlo udělat :D A Percyho určitě vyzkoušej, miluju ho.

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)