3. ledna 2017

úterý, ledna 03, 2017
6 komentářů štítky
zdroj: readingicon.com
Prosinec skončil a já vám přináším své nové přírůstky do knihovny. Jako obvykle z nich mám nesmírnou radost. Zajímá vás, co je u mě nového?

Knihy, jaké jsem vyhrála: 

velké prd :D

Knihy, jaké jsem si koupila:

Jsem na sebe pyšná, protože tentokrát to nebylo nic. A do příštího roku si dávám předsevzetí, že knihy na nějakou dobu přestanu kupovat úplně. Moje knihovna je totiž přecpaná knihami, které jsem ještě nečetla, a ten počet neustále stoupá. Musím to nějak zredukovat, než si koupím další, tak snad se mi to podaří.

Knihy, jaké jsem dostala:


Nejprve tu mám vánoční nadílku, kterou jste už mohli vidět. Dostala jsem Slepé ptáky od Ursuly Poznanski, které mi nadělil Knižíšek, a Adélu na svatbě královny Margot, kterou mi darovala Ailin. Od strejdy jsem dostala Město nebeského ohně, od babičky Nejkrásnější a Winter a pak od bráchy, dědy a rodičů sedmidílnou sérii Noční běžci.

 
Kromě vánočních dárků jsem v prosinci dostala i několik recenzních výtisků. Od portálu Fantasya jsem obdržela Královnu stínů (recenze zde) a od portálu ČBDB Pasažérku plus obrázkový průvodce Kdo je kdo ve světě stínů. Po Vánocích mi potom ještě dorazil balíček od nakladatelství Beta, kde se ukrýval recenzní výtisk Čtvrtý hrob pod nohama a vánoční dárek Duše Henryho Quantuma, který jsem od nich dostala zcela nečekaně. Ííííí, já mám takovou radost! :D

Všechny knihy pohromadě:
 

A tady už jsou všechny kousky pohromadě. Jejich konečný počet je 17, takže pořádná nálož, ale jsem na sebe opravdu pyšná, že jsem si ani jeden z uvedených kousků nekoupila sama. Fakt se musím krotit! :)


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Pěkné přírůstky :-) Ať se knihy líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to máš alespoň na chvíli co dělat. :D
    Ta fotka jak jsou všechny po hromadě je úplně skvělá...

    OdpovědětVymazat
  3. Vždycky se pozastavuji nad tím jak je Winter tlustá :D
    Každopádně skvělé kousky! "Slepí ptáci" ty si také chystám v budoucnu pořídit, tak se budu těšit na recenzi, pokud bude dříve, než se ke knize dostanu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Winter je pořádný macek, docela se jí děsím. :D
      A Slepé ptáky bych ráda běhěm ledna přečetla, tak snad bude recenze co nejdřív.

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)