28. července 2016

čtvrtek, července 28, 2016
12 komentářů štítky
zdroj
Název: Legend of the Seeker (Tajemství Pravdy)
Země původu: USA  
Roky vysílání: 2008 - 2010
Domovská stanice: ABC
Tvůrce: Stephen Tolkin
Žánr: Drama, Fantasy

Hlavní obsazení: Craig Horner (Richard Cypher), Bridget Regan (Kahlan Amnell), Bruce Spence (Zeddicus Zu'l Zorander), Craig Parker (Darken Rahl), Tabrett Bethell (Cara)

Popis: Richard Cypher - vnuk velkého čaroděje Zeddicuse Zu'l Zorandera se v době nejtemnější stane bájným a obávaným Hledačem Pravdy, aby za pomoci Matky Zpovědnice Kahlan jednou a provždy zničil hrozbu, kterou na svět uvaluje temný mág Darken Rahl. (zdroj: serialzone)

Co na to já? 
zdroj
Na tento seriál jsem narazila vlastně náhodou. Stěžovala jsem si na to, že je v dnešní době strašně málo fantasy seriálů - a teď mám na mysli to typické fantasy s novým světem plným magie. To, že tu máme spoustu upírů a vlkodlaků posazených do našeho světa, mi už přijde trochu ohrané. Takže jsem chvíli googlila, až jsem našla právě LotS. A seriál jsem si opravdu užila. Nebudu lhát, občas jsem se sice trochu nudila, ale slabší a silnější epizody má každý seriál, takže jsem si vždycky počkala na dobu, kdy se to zase zlepší. Celý seriál jsem si opravdu oblíbila, není to sice žádné extra veledílo, ale na takový chvilkový relax se hodí skvěle. Jen mě mrzí, že druhá série skončila poměrně otevřeně, protože se rozhodlo o zrušení seriálu na poslední chvíli, ale zase tak obrovský cliffhanger, abych litovala toho, že jsem se do seriálu pustila, to rozhodně nebyl. Takže můžu doporučit všem, kterým stejně jako mně v televizi chybí nějaké ty fantasy podívané.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



12 komentářů:

  1. Jéé, můj oblíbený seriál, ten mám moc ráda, pravidelně na něj koukám :) Veledílo to sice není, to je pravda, ale mě hrozně přirostl k srdci. Ale hlavně naprosto zbožňuju jeho knižní předlohu Meč pravdy!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi přirostl k srdci, i když občas jsem se nudila, no :D A předlohu jsem nečetla, ale časem se k ní chystám :)

      Vymazat
    2. Tak tu si musíš určitě přečíst! ;)

      Vymazat
    3. Vidím to až tak za pár let, odrazuje mě, že to má tolik dílů :D

      Vymazat
  2. O tomhle seriálu slyším tedy poprvé.. Asi jsem nějaká zaostalá! :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho dřív taky neznala, narazila jsem na něj náhodou při googlení :D

      Vymazat
  3. Na tenhle seriál jsem kdysi koukala, ale nějak jsem ho nedokoukala, tuším, že se mi v té době rozbil počítač a já pak na něj zapomněla... no, asi bych ho měla dokoukat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abys nemusela začít od znovu :D Já bych si asi nepamatovala, kde jsem skončila :D

      Vymazat
  4. Taky o tom slyším poprvé, ale upřímně mě to zaujalo. Fantasy já můžu, na ty upíry mám stejný názor :D Teď mě čeká pětihodinová cesta autem, tak si asi stáhnu první epizodu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý tip :) Seriál neznám, ale hned mě zaujal :) Jsem ráda, že jsem ho objevila, určitě kouknu :)

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)