2. července 2016

sobota, července 02, 2016
16 komentářů štítky
zdroj: readingicon.com
Červen skončil a já vám přináším své nové přírůstky do knihovny. Jako obvykle z nich mám nesmírnou radost a neustále se na ně dívám, abych se ujistila, že jsou ty zlatíčka teď vážně moje. Zajímá vás, co je u mě nového?

Knihy, jaké jsem vyhrála: 

velké prd :D

Knihy, jaké jsem si koupila:


V červnu jsem si od Elis pořídila Dračí princeznu (kterou mám rozhodně v plánu během léta přečíst), a pak jsem si ještě v rámci výročních slev v našem maličkém městkém knihkupectví koupila Měděnou rukavici od Cassandry Clare.

Knihy, jaké jsem dostala:


Tento měsíc jsem jsem dostala spoustu knih. Rodiče a strejda mi dali peníze k narozeninám (a za matutitu) s tím, že si za ně mám pořídit, jaké knihy chci. Takže jsem si za ně objednala následující: Tažení do Tearlingu, Druhá stříbrná kniha snů, Pátá vlna, Nekonečné moře, Eragon, Eldest, Brisingr a Inheritance.


 Také jsem održela dva recenzní výtisky. Ragnarok za polovic (recenze zde) od portálu Fantasya a Mechanického prince (recenze zde) od Megaknih.


A tady mám ještě jeden speciální kousek. Mamčin bývalý přítel, se kterým chodila, když jí bylo nějakých devatenáct let, už pětadvacet let žije v Americe a každé dva roky se vrací sem za rodinou. A protože zůstali s mamkou dobří přátelé, vždycky nás přijde navštívit a dát nám nějakou maličkost, co nám přivezl z domova. A mně dal tentokrát knihu, po které jsem strašně dlouho toužila a byla strašně naštvaná, že ji u nás nechce nikdo vydat - The Bane Chronicles! Ááááá, já se tak strašně moc těším, až se do ní pustím! Moje premiéra v angličtině! :)

Všechny knihy pohromadě:

A tady už jsou všechny ty krásky pohromadě. Jejich konečný počet je 13.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



16 komentářů:

  1. Pěkná hromádka se ti sesbírala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super přírůstky :D Přeji pěkné čtení, hlavně Pátou vlnu přelouskej co nejdříve :D A co se týče té mé knihy, už začínám být nervózní, zda se ti bude líbit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, kdy se k Paté vlně dostanu, na nejbližší dobu to nevidím, ale jednou určitě :D A nebuď, já se na ni těším :D

      Vymazat
  3. Moc pěkné přírůstky :) Jeden hezčí než druhý :) Po The Bane Chronicles taky toužím :) Tak hezké čtení a premiéru v angličtině :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, už jsem tou knihou listovala a angličtina je tam docela v pohodě, takže to snad zvládnu :)

      Vymazat
  4. Tažení do Tearlingu zrovna dočítám a je opravdu skvělé! :) Avšak i ostatní přípustky jsou krásné, přeji hezké čtení! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Tažení jsem zvědavá, první díl byl sice hezký, ale úplně mě neuchvátil, tak nevím, co od toho druhého čekat :)

      Vymazat
  5. Tolik skvělých knih! Chci Měděnou rukavici, Tažení do Tearlingu, Druhou stříbrnou knihu snů, Pátou vlnu, Nekonečné moře, samosebou Mechanického prince, a v neposlední řadě The Bane Chronicles..♥♥ Ale jinak, držím ti palce, aby tvá premiéra v angličtině dopadla dobře, ale také ať se ti všechny knihy líbí!..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, na The Bane Chronicles se strašně těším! :)

      Vymazat
  6. The Bane Chronicles ti maximálně závidím!! :D
    Krásné přírůstky! :)
    Jo a Dračí princezna je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla z The Bane Chronicles šílenou radost, Magnuse žeru, takže si moc ráda počtu o jeho životě (no a hlavně mě zajímá jeho první rande s Alecem :D).

      Vymazat
  7. Pěkné přírůstky :-) Některé kousky skoro až závidím. Zvláště po tom, co jsem si zakázala (stejnak to nedodržím) pořizovat další knížky do knihovny, dokud nepřečtu ty co tu mám.
    Přeji krásné léto :-) (samozřejmě v obklopení knih).


    Nika


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhle tendenci jsem jednu chvíli měla taky, ale nejsem schopná to dodržet :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)