12. června 2017

pondělí, června 12, 2017
17 komentářů štítky ,
V sobotu jsem měla narozeninovou oslavu s celou rodinou. Narozeniny jsem sice měla už v květnu, ale oslava byla jako obvykle začátkem června, aby se mohlo být na zahradě - a taky to byl jediný termín, který se hodil všem, jinak byl vždycky někdo v práci. :)

No, a jak už u mě bývá zvykem, opět jsem dostala knížky, které jsem si vybrala, takže pokud vás to zajímá, rozhodně se můžete mrknout: 

Babička mi koupila Neobyčejné od Victorie Schwab (už mi hlásila, že si je pak ode mě půjčí a taky přečte :D) a strejda Bronzový klíč s Královnou ohně.

Druhý strejda a brácha se mi postarali o první čtyři díly Kroniky železného druida, na které jsem se neskutečně těšila, takže se do nich určitě pokusím během léta pustit. Pak si jen budu muset dokoupit ještě ten pátý díl.

Ale tím největším dárkem ze všech se rozhodně stalo sběratelské vydání Odkazu dračích jezdců od rodičů. O to jsem nikoho nežádala, takže jsem absolutně netušila, že ho dostanu. Byla jsem v naprostém šoku a zároveň euforii, když jsem ho vybalila! Rodiče mi tím udělali neskutečnou radost! :)


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



17 komentářů:

  1. To sú naozaj krásne darčeky, táto edícia Odkazu dračích jazdcov je nádherná :D A ostatné knihy sú tiež super, uži si čítanie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :) A nádherné to vydání opravdu je, s tímhle se Fragment opravdu vytáhl. :)

      Vymazat
  2. Tak opožděně všechno nejlepší k narozeninám! :) A krásné dárečky! To mi připomíná, že bych v tom Druidovi měla pokračovat - zatím jsem četla jen první díl, ten se mi fakt líbil, další dva mám doma. Jen si teď vůbec nejsem jistá, jestli to vydávání téhle série v češtině vůbec pokračuje? :D I když je fakt, že teď už bych se toho ani v té angličtině nebála, tak se do toho musím zase pustit. :)
    A ten Odkaz dračích jezdců vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) A jo, pokračuje, venku je pět dílů a další dva má nakladatelství hozeno v sekci "připravujeme", tak snad... :D

      Vymazat
    2. 6. díl by měl vyjít asi v červenci :)

      Vymazat
    3. Fakt? Já slyšela, že spíš až někdy na konci roku... :D Tak uvidíme.

      Vymazat
    4. Ha, tak jsem si to spletla. V dubnu jsem se na to ptala přímo nakladatele a dostala jsem odpověď, že prozatím mezi červnem - zářím. Ale těžko říct, kdy to bude doopravdy :D

      Vymazat
  3. Jej, to mi asi nějak uniklo :-O Tak opožděně všechno nejlepší! :) Oslava byla určitě skvělá, stejně jako knižní nadílka! :D A panebožeeee, Kroniky železného druida!! Parádní série! :)) Doufám, že se ti bude taky líbit! :) No a sběratelské vydání Odkazu dračích jezdců vypadá fakt luxusně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) A věřím, že se mi Druid líbit bude, však tu sérii žere každej. :D

      Vymazat
  4. tak Odkaz ti tezce zavidim :-D ja bych asi skakala do stropu :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky. :D Nejlepší na tom bylo, že jsem ho ani trochu nečekala.

      Vymazat
  5. Téda, dostala jsi samé krásné knihy! :) Odkaz je nádherný, to je pravda - taky jsem strašně vděčná, že ho mám <3 Kroniky železného druida Ti jen schvaluji :) A koukám, že už máš komplet Stín krkavce, jo? Tak teď už to zbývá jen přečíst :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ho kompletní, jo, ale zatím se na něj nechystám. :D Teď tu mám na čtení spoustu bichlí, tak se mi nějak nechce pouštět do dalších. :D

      Vymazat
  6. Všechno nejlepší k narozeninám a hezké čtení té krásné nadílky :) To sběratelské vydání Eragona je nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bezva dárky k narozeninám, že? Já většinou dostávám peníze a za ně si ty knížky kupuji :D
    Btw: Dodatečně vše nej k narozeninám :)

    http://kath-the-bookworm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já někdy taky, ale většinou si chce rodina dárky po svém zabalit a pak mi je předat, takže se mě spíš ptají, co chci za knížky, a něco z toho seznamu mi po domluvě s ostatními koupí. :D
      Děkuju! :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)