11. srpna 2016

čtvrtek, srpna 11, 2016
8 komentářů štítky


Jsou tu olympijské hry a já jsem si u Magdalény a Aires na blogu vypůjčila olympijský TAG. A to z toho důvodu, že tagy moc ráda vyplňuju a olympiády mě baví sledovat, takže to byly takové dvě lahůdky v jednom. Úkol je opravdu jednoduchý - Sestavte si pětičlenný tým, který vás bude reprezentovat na olympijských hrách a vyberte disciplíny, ve kterých se předvedou.

1) Vzpírání – Curran Lennart
Po přečtení všech olympijských disciplín, kterémi jsem se chtěla inspirovat, mi do oka padlo vzpírání. A to z jednoho jednoduchého důvodu - ve chvíli, kdy jsem tenhle tag vyplňovala, jsem totiž četla sérii Kate Daniels a akorát za sebou měla scénu, kdy Pán šelem Curran Lennart na střeše Pevnosti vzpíral zatraceně těžké činky, které by neuzvedl žádný člověk. Vzhledem k tomu, že se dokáže změnit ve lva a je alfou celé smečky, tak si asi dokážete představit, jakou má sílu. Věřím tomu, že by zvedl i barák, takže mě v téhle disciplíně opravdu nemůže reprezentovat nikdo jiný.
 
2) Sportovní šerm – Celaena Sardothien
zdroj
Vzhledem k tomu, že čtu v drtivé většině hlavně fantasy, znám nespočet postav, které se umí perfektně ohánět mečem, takže jsem věděla okamžitě, že si zvolím za jednu z disciplín sportovní šerm. Svého favorita jsem ale musela chvíli hledat, protože jak jsem řekla, znám spoustu postav, co šermují zatraceně dobře. Nakonec jsem se rozhodla dát na svůj instinkt a vybrat šermířku, která mě napadla jako úplně první - Celaena Sardothien ze Skleněného trůnu. Tahle nájemná vražedkyně je totiž zatraceně dobrá!

3) Zápas – Dimitrij Belikov
zdroj
Tohle jsem trochu okopírovala od Aires, ale já jsem si zkrátka nedokázala zvolit pro tuhle disciplínu nikoho jiného! Na to Dimitrije Belikova z Vampýrské akademie až moc miluju a navíc je zatraceně dobrej! Nepochybuju o tom, že by v zápase nakopal všem protivníkům zadek!
 
 4) Plavání – Percy Jackson
zdroj
Tenhle tag jsem viděla zatím vyplněný jen dvakrát, ale pokaždé se v něm objevil Percy Jackson, takže jsem ho původně chtěla vynechat, abych se tolik neopičila, ale když jsem si prohlížela ostatní olympijské disciplíny, nějak se mi nehodily do krámu. Takže to nakonec dopadlo tak, že jsem se i já rozhodla pro plavání. No a kdo jiný by mě měl ve vodě asi tak reprezentovat než syn boha moří, že? :D

5) Lukostřelba – Alec Lightwood
zdroj
Lukostřelbu taktéž použily obě holky a i když jsem se snažila vybrat si něco jiného, nedokázala jsem si pomoct a zvolila si ji taky. Jako první se mi s lukem pochopitelně vybavila Katniss z Hunger Games, ale abych nebyla zase tak velký opičák, nakonec jsem se rozhodla pro někoho jiného. Ještě jsem si totiž vybavila jednoho člověka, který luk a šípy používá velmi zručně. A tím člověkem je Alec Lightwood z Nástrojů smrti.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



8 komentářů:

  1. Tohle je fakt dobrej nápad! :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý tým :) Ti by posbírali spoustu medailí :D

    OdpovědětVymazat
  3. Proti tvému týmu bych teda bojovat nechtěla :D Zajímavý TAG, ještě jsem ho nikde neviděla! :)

    OdpovědětVymazat
  4. U mě by bylo zbytečné tenhle článek dělat, protože bych to měla (skoro) stejně :D Viz. Dimitrij a Alec <3 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky to mám dost podobné jako holky přede mnou. Ono totiž není těch olympijských disciplín moc použitelných, takže se to dost opakuje :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)