31. srpna 2016

středa, srpna 31, 2016
14 komentářů štítky

Elis z Knižního světa se rozhodla v měsíci září uspořádat projekt Září s CooBoo, kdy půjde vlastně o to, že během následujících třiceti dnů budete číst knihy hlavně z tohoto nakladatelství. Vzhledem k tomu, že já mám v knihovně několik restů, které jsem od nich ještě nečetla, rozhodla jsem se zúčastnit.
Sice už teď mám rozjednaných několik recenzních výtisků, které pochází z jiných nakladatelství a kterým budu muset dát přednost, ale jakmile se mezi nimi naskytne možnost, abych vzala do ruky vlastní knihu, budu se dívat právě po kouscích od CooBoo.

Moje plány: 

Jako první se určitě vrhnu na soubor povídek ze Selekce Šťastně až navěky. Knihu už mám doma a jedná se o recenzní výtisk od ČBDB. Trochu mě překvapilo, že je kniha takový menší cvalíček a má víc stránek než knihy ze série.

Mou další volbou bude Drakie. Mám doma celou trilogii i tu doprovodnou novelu, ale nečetla jsem ještě nic. A že ten první díl mám doma už pěkně dlouho! Už několikrát jsem chtěla sérii rozečíst, ale vždycky mi do toho něco vlezlo. Tak snad teď už to vyjde. 

Nevím, jestli zvládnu přečíst všechny čtyři díly, moc tomu nevěřím, ale pokud pokořím alespoň dva, budu ráda. Takže po Drakie bych určitě chtěla přečíst i pokračování v podobě Útěku.

Dále bych chtěla zvládnout Křišťalový meč, druhý díl Rudé královny. Jsem docela zvědavá, jak to bude pokračovat. Kniha vychází přibližně v polovině měsíce, takže samozřejmě nevím, jestli si ji zvládnu do konce září sehnat, ale pokud ano, rozhodně se do ní v rámci tohoto projektu pustím.

Toto jsou tedy moje čtyři hlavní cíle. Jestli je vedle recenzních výtisků zvládnu všechny a ještě mi zbyde čas, budu pokračovat v sérii Drakie a pokusím se dočíst celou sérii. Od CooBoo mám doma těch nepřečtených knih sice víc, ale další si už radši nakládat nebudu, abych pak nebyla zklamaná, že jsem to nestihla. Uvidím, jak mi to půjde.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. Taky se zúčastním :). A hádej, jakou knihu budeme mít Ty, já a Eliška společnou? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Drakie je super! A na Meč se taky strašně těším ♥ Vzhledem k tomu, že je CooBoo moje nejoblíbenější nakladatelství, pro mě asi nebude problém vybrat si :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se budeš účastnit, jo? :) Já mám většinu jejich knih, co mám doma, už přečtených, takže se mi taky vybíralo snadno. Zase tolik nepřečtených jich totiž nemám. Na Drakie jsem zvědavá.

      Vymazat
  3. Super, určitě je to výzva, protože já skáču ze tří nakladatelství stále dokola(yoli,host a cooboo) moc se těším na recenze a ahoj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám nakladatelství, které čtu častěji než jiné, ale jinak bych řekla, že to docela střídám :)

      Vymazat
  4. Držím palce! I já brzy vyvěsím svoje cíle, protože tohle si nemůžu nechat ujít ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný výběr knih, přeji, abys je zvládla :D a děkuji, že se účastníš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od CooBoo tu nějaké ty resty mám, takže jsem se na rozdíl od toho Hostu minule zúčastnit mohla. I se na to docela těším, snad to stihnu :)

      Vymazat
  6. To zní skvěle! CooBoo je jedno z mých nejoblíbenějších nakladatelství, takže se také ráda přidám :)
    Šťastně až navěky mi už také přišlo a je i přečtené. Bylo to opět naprosto skvělé čtivo, Selekce je prostě moje srdcovka :D
    Drakie také plánuji číst, měla bych se k ni brzy dostat! A stejně tak i Rudou královnu..
    Držím palce, ať to stihneš přečíst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Šťastně až něvaky zrovna čtu a zatím jsem moc spokojená. Taky mám Selekci ráda (vyjma Elity, tam jsem skřípala zuby). A ke Drakie už se fakt musím dostat, mám ji doma celou věčnost.

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)