1. června 2015

pondělí, června 01, 2015
8 komentářů štítky

 Dorazil mi pořádně objemný balíček z Fragmentu s recenzními výtisky na červen. Ještě jednou za knihy tímto prostřednictvím děkuju, vážně si toho nesmírně vážím!
Zajímá vás, jaké knihy jsem dostala? :)


 Kuk. Těch knížek je tam hodně!


A tady už je vidíte. Napsala jsem si o první tři díly ze série Bohové Olympu, což je pokračování Percyho Jacksona, který se mi nesmírně líbil, takže jsem si jeho pokračování určitě nemohla nechat ujít. A ještě jsem si zažádala o dvě učebnice Dějepis v kostce, protože mě příští rok čeká maturita z dějepisu a já se chci začít o prázdninách připravovat :)



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



8 komentářů:

  1. Do bohů z olympu se asi pouštět nebudu, ale nad učebnicí jsem uvažovala.. fyziku mám doma ale chtěla bych ještě chemii protože té absolutně nerozumím.. Hezký balíček! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak když jsi ještě nečetla Percyho, je logické, že se nebudeš pouštět do jeho pokračování :D Ale na toho Percyho si čas fakt najdi ;)
      Do učebnice klidně jdi, tyhle "kostkové" jsou parádní, mám doma češtinu a nemůžu si ji vynachválit :)

      Vymazat
  2. Pěkné přírůstky :D Bohové olympu ti závidím :D Maturitu už ne :D Sice to není nic těžkého, ale jsem ráda, že už ji mám za sebou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z Bohů strašně nadšená :D Akorát to jsou teda děsný bible, všechny mají přes 500 stran, tak to než přečtu... :D Maturitu si taky nezávidím, ale věřím, že zrovna dějepis zvládnu :)

      Vymazat
  3. Páni, Ty máš ale kuráž :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný balíček :) Bohy z Olympu ti závidím a těším se na tvé recenze :) A souhlasím s tím, že máš kuráž, já bych si maturovat z dějepisu netroufla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :D To já se na ty recenze taky těším, ale to bych to musela nejdřív přečíst. Jsou to fakt bichle :D
      A no jo, děják nebude procházka růžovou zahradou, je tam toho strašně moc, ale mám skvělého mladého dějepisáře, který opravdu pomáhá, a navíc mě děják baví a řekla bych, že mi i jde, tak ho snad zvládnu :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)