28. dubna 2015

úterý, dubna 28, 2015
4 komentáře štítky

Venku je hnusně, ale můj svět byl dneska rozjasněn celkem třemi balíčky, které mi přišly. Ve dvou z nich jsou knihy, se kterými se vám pochlubím hned zítra, a v tom třetím balíčku bylo tričko od Shirtinatoru! Pokud jste četli můj první článek, tak víte, že jsem na něj čekala, pokud ne, můžete si ho přečíst zde. Jste na mé tričko zvědaví?


Tričko je pochopitelně dámské s mini rukávy a přiléhavým střihem. Je ze 100% česané bavlny a má kulatý výstřih. Barva trika je v počítači poněkud zkreslená, protože jsem si zadala fialovou barvu a v reálu je spíš tmavě růžová, ale naštěstí se mi líbí i tahle barva, takže mi to vůbec nevadí.
Určitě ale doporučuju, abyste si v případě objedávky, napsali o číslo větší triko. Já jsem si nejprve zadala velikost, jakou normálně nosím, ale nakonec jsem si to na poslední chvíli ještě přepsala a řekla si o číslo větší. A ještěže jsem tak udělala, protože to o číslo větší triko je stejně velké jako moje normální trička, takže mi je tak akorát. Takže určitě jděte do většího ;)


Tady je detail na můj potisk. Best Day ever je z jejich dílny a dala jsem si ho, protože se mi hodně líbil. Text pod ním je moje práce, ale sama jsem si ho určitě nevymyslela. Projížděla jsem internet a hledala všechny možné citáty o knížkách, které by na mě seděly. A tenhle mi sedí jako ulitý.


A tady je druhý citát, který jsem si dala na zadní stranu. Bude vidět sice jen v případě, že budu mít udělaný culík vysoko nahoru, ale nosím ho docela často, takže bez problému.

K tričku jsem dostala i návod na praní, který hodně oceňuju, a už se nemůžu dočkat, až si triko vezmu poprvé na sebe! Takže za mě velká spokojenost a určitě Shirtinator doporučuju :)



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Máš moc pěkné tričko! :) ale vidím že s barvou máme stejný problém.. v počítači jsou děsně zkreslené..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :)
      Jo, to máš pravdu, ale měla jsem štěstí v tom smyslu, že se mi líbí i tahle barva, i když jsem fakt chtěla spíš fialovou :D

      Vymazat
  2. To je super :) My jsme si s kamarádkou objednávaly trička s nápisem naší stránky, aby nás všichni poznali (http://by-one-eye.blogspot.cz/2014/04/shirtinator-tricko-pro-blogera-ii-kay.html) :D Akorát nás zklamalo, že bylo strašně tenké :/ To tvoje je super, líbí se mi barva a citáty jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Na vaše trika jsem už koukala a moc se mi líbí. Snad vám ten potisk vydrží, taky doufám, že se mi po pár vypráních nevytratí, ale rozhodla jsem se, že ho budu prát radši ručně, takže by to snad mělo být v pohodě :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)