6. března 2015

pátek, března 06, 2015
4 komentáře štítky

Před chviličkou jsem se vrátila z práce a doma na mě už čekal balíček s recenzním výtiskem. Ihned jsem si radostně poskočila, protože samozřejmě moc dobře vím, co je uvnitř. Knihu mi zaslalo nakladatelství Omega a opět se jedná o maturitní četbu, kterou teď pilně načítám, abych byla na maturu připravená :) Chcete vědět, co je to za knížku?



Kdo bude věnovat pozornost detailům, tak by měl už jen podle toho kousku, co je vidět, poznat, o jakou jde knížku, protože mi věřte, že tuhle knihu zná každý ;)


Och ano, je to můj milovaný Malý princ! Tu pohádku prostě zbožňuju a už se nemůžu dočkat, až se do jejího čtení pustím znovu, což bude s největší pravděpodoností hned dnes, protože právě dočítám recenzní výtisk Ti za řekou, kde mi chybí už asi jen čtyřicet stran. Když jsem Prince četla naposledy, měla jsem ho půjčeného z knihovny, ale vždycky jsem toužila mít ho i ve vlastní knihovničce. A teď se mi to díky nakladatelství Omega splnilo, takže moc a moc děkuju!

PS: Omlouvám se za to blbé světlo, ale dneska jsem přišla domů až takhle večer, takže jsem musela obálku fotit za umělého osvětlení.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Malého prince taky miluju, máme ho dma v češtině, angličtině i francouzštině a já si dala za cíl ho někdy přečíst v originále, protože to musí být naprosto dokonalý čtenářský zážitek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ve francoužštině bych to nedala, neumím ani žbleptnout :D Jako druhý cizí jazyk mám totiž španělštinu :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. No styď se! :DD To by jsi měla co nejdřív napravit, Malý princ je záležitost jednoho večera, nemá ani sto stran ;)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)