15. března 2015

neděle, března 15, 2015
14 komentářů štítky

Mám tu své nové příspěvky do Destrukčního deníčku. Tentokrát jsem nic nemalovala, ale plnila jsem instrukce, které se týkaly zdobení vazby, krajů a titulní strany.



Měla jsem něco načmárat přímo na deník, ale byla jsem příliš líná, tak jsem tam jen nalepila nálepky, které jsem našla v šuplíku.


Potom jsem se pustila do úpravy okrajů. Vypadá to jednoduše, ale dost jsem si s tím vyhrála a jsem s výsledkem spokojená :) Líbí se mi to.


Dále jsem si vybarvila/polepila těch několik začátečních stran, jak stálo v instrukcích. No a na závěř jsem ještě přidala fotku stránky, kterou jsem měla nechat prázdnou. Hádám, že tohle bude pro všechny nadmíru náročný úkol, že? :D



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. Opět výborná práce :D. Hlavně ty okraje se mi vážně líbí :D

    OdpovědětVymazat
  2. Páni..máš to moc krásně udělané! :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý! :-) Já nemám moc uměleckého ducha, takže u mě by deník asi moc nepochodil :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím tě, já a umění taky nejde dohromady :D Vždyť mám všechno strašně jednoduché, ale baví mě to, takže je mi fuk, jak to vypadá :D A díky!

      Vymazat
  4. Mě se nejvíc líbí ta fotka z Londýna, protože jsem tam byla a naživo to bylo úžasné :3 Jinak já vazbu cíleně neničím, používáním se mi ničí sama :D
    PS: Odpověděla jsem ti u mě na komentář, ale nevím jak ti odpovědět normálně :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem tu fotku viděla, tak jsem hned věděla, že ji musím někde použít :) Tys tam byla? Tak to ti závidím, taky bych tam strašně moc chtěla jet.

      Vymazat
  5. Zase krása, nemůžu se vynadívat :) A na začátku jsem zapomněla pomalovat deník z boku, takže už to asi moc nepůjde... Tomu mému tlusťochovi se to asi nelíbí, tak nevím... Uvidíme :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! No já se právě do okrajů pustila dřív, než do deníku nalepím bůhvíco, čímž mnohonásobně zvětším jeho objem :D Ale třeba se ti to ještě povede.

      Vymazat
  6. Nádhera, moc se mi tvůj deník líbí :) Hlavně ty okraje jsou krásně barevné :) Hned je vidět, že máš kreativního ducha :) Těším se na další fotky tvého Destrukčního deníku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já jsem s těmi okraji vážně spokojená. Tady na té fotce to není tolik vidět, ale naživo vyloženě svítí a to se mi vážně líbí :) Kreativního ducha určitě nemám, vždycky mi trvá hrozně dlouho, než něco vymyslím, ale těší mě, že si to myslíš ;)

      Vymazat
  7. Ty okraje se ti vážně povedly! Už nějakou dobu po Destrukčním deníku pokukuji, ale pořád se nemůžu nějak přimět, abych si ho pořídila, tak snad někdy.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) A já na tom byla úplně stejně. Strašně jsem ho chtěla, ale nějak jsem se nedokázala přimět k tomu, abych si ho pořídila. Nakonec to za mě vyřešila mamka, která mi ho dala prostě jen tak :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)