12. ledna 2017

čtvrtek, ledna 12, 2017
6 komentářů štítky
zdroj
Název: Eyewitness 
Země původu: USA 
Roky vysílání: 2016
Domovská stanice: USA Network 
Tvůrce: Adi Hasak 
Žánr: Krimi, Drama, Thriller
 
Hlavní obsazení: Tyler Young (Philip Shea), James Paxton (Lukas Waldenbeck), Julianne Nicholson (Helen Torrance), Gil Bellows (Gabe Caldwell), Warren Christie (Ryan Kane), Tattiawna Jones (Camilla Davis), Aidan Devine (Bo Waldenbeck), Amanda Brugel (Sita Petronelli), Matt Murray (Tony)

Popis: Dva patnáctiletí kluci se tajně sejdou v lese, kde jsou ale svědky ohavného krvavého zločinu. Jen o vlásek uniknou jisté smrti. Protože chtějí svůj vztah utajit a protože mají strach z násilníka, nikomu neřeknou, co viděli. Jenže to, co viděli, už ze své paměti nedostanou a jak brzy zjistí, být svědkem tak strašné události změní vše a navždy. (zdroj: serialzone)


Co na to já?
zdroj
Na tento seriál mě upozornila kamarádka, protože ví, že mám ráda příběhy s LGBT tématikou (ať už v knize, seriálu nebo filmu). Tento seriál je vlastně thriller o dvou chlapcích, kteří se stanou svědky vraždy, ale protože nechtějí, aby se o jejich vztahu někdo dozvěděl, rozhodnou se o tom pomlčet. Když se ale na scéně objeví vrah, který se o svědcích dozví a je rozhodnutý je najít a navždy umlčet, začne jít opravdu do tuhého... Eyewitness rozhodně není nic extra, u čeho bych měla potřebu se na to podívat někdy znovu, ale líbilo se mi to. Není to nic náročného, vlastně je to docela předvídatelné, ale i tak jsem si to užila. Za sebe doporučuju jako takový pěkný odpočinkový seriál. Má jen deset epizod, což máte zhlédnuté rychle, a příběh je uzavřený, takže nemusíte několik měsíců čekat na pokračování. Podle mě ideální.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Zajímavý tip :) ráda bych se na seriál koukla, tak snad někdy budu mít čas!

    OdpovědětVymazat
  2. Dost dobrý tip!!
    To by nemuselo vůbec být špatné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej a uvidíš. :) Nic světoborného to není, ale líbilo se mi to.

      Vymazat
  3. Zní to zajímavě :) Sice mám rozkoukáno plno seriálů, absolutně nestíhám, ale musím ho zkusit :)

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)