26. října 2016

středa, října 26, 2016
4 komentáře štítky
zdroj
Název: Younger 
Země původu: USA
Roky vysílání: 2015 - ????
Domovská stanice: Tv Land
Tvůrce: Darren Star 
Žánr: Komedie
 
Hlavní obsazení: Sutton Foster (Liza Miller), Hillary Duff (Kelsey Peters), Miram Shor (Diana Trout), Debi Mazar (Maggie), Nico Tortorella (Josh), Molly Bernard (Lauren Heller), Peter Hermann (Charles Brooks), Dan Amboyer (Thad Steadman)

Popis: Liza je čtyřicetiletá, čerstvě rozvedená svobodná matka. Nyní hledá práci, což - jak brzy zjistí - je pro ženu jejího věku velmi obtížný úkol. Poté, co se jí dostane komplimentu od o poznání mladšího muže, se rozhodne, že podstoupí vizuální proměnu. Tu si vezme na starost její přítelkyně Maggie. Úkolem je, aby Liza vypadala, že je jí méně než třicet. Liza brzy poté získá práci jako asistentka Diany, která ji přidělí jako parťačku ke spolupracovnici Kelsey. (zdroj: serialzone

Co na to já?
zdroj

Seriál Younger mě úplně, ale úplně minul. Na to, jak se dobře v seriálovém světě orientuju, jsem tento seriál nějak zaspala, protože jsem o něm v životě neslyšela. Dozvěděla jsem se o něm až na youtube, když jsem se úplně náhodou proklikala na video o hlavní hrdince Lize s Joshem. Video se mi zalíbilo a tak jsem si hned začala zjišťovat, co je ten seriál zač. A okamžitě jsem se do něj zbláznila! Čtyřicetiletá Liza začne předstírat, že jí je teprve dvacet šest let, aby získala práci v nakladatelství jako asistentka, ale čím déle v tom pokračuje, tím víc se to komplikuje. A když se do ní zamiluje mladý Josh, který je přesvědčený, že i ona patří do jeho věkové kategorie, Liza se začne obávat, že se do svých lží dostala tak hluboko, že se z nich už nikdy nevyhrabe. Je to opravdu výborný sitcom s dvacetiminutovými epizodami, na které se kouká skoro samo. A musím říct, že herečku do hlavní role vybrali výborně! Sutton Foster je totiž nádherná žena, která na svých skutečných čtyřicet nevypadá opravdu ani náhodou, takže se do této role nádherně hodí!



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Jé, tak tohle mě také úplně minulo... že bych tomu dala šanci? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Slyšela jsem o něm, ale neměla jsem potřebu se do něj pouštět... po Tvém článku už jo :D :3

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)