19. dubna 2015

neděle, dubna 19, 2015
4 komentáře štítky
zdroj
Název: Veronica Mars
Země původu: USA
Roky vysílání: 2004 - 2007
Domovská stanice: The CW
Tvůrce: Rob Thomas
Žánr: Akční, Drama, Krimi, Mysteriózní

Hlavní obsazení: Kristen Bell (Veronica Mars), Jason Dohring (Logan Echolls), Percy Daggs III (Wallace Fennel), Teddy Dunn (Duncan Kane), Enrico Colantoni (Keith Mars), Francis Capra (Eli "Weevil" Navarro), Tina Majorino (Cindy 'Mac' Mackenzie), Ryan Hansen (Dick Casablancas), Michael Muhney (Don Lamb)

Popis: Veronica Mars je chytrá a nebojácná 17letá holka, která žije ve městečku Neptune v přímořském Los Angeles. Je dcerou bývalého šerifa, který byl vyhozen z úřadu poté, co nedokázal vyšetřit vraždu její kamarádky a zároveň dcery nejbohatšího obyvatele města. Veroničina rodina se tak ocitla v nemilosti města, její matka utekla a Veronica tedy zůstala sama s tátou, ze kterého je soukromý detektiv. Přes den Veronica jako všichni ostatní studuje na střední škole v Neptune a řeší své vlastní případy, po večerech je pravá ruka svého otce. (zdroj: serialzone)

Co na to já?
zdroj
Zkouknout Veronicu Mars jsem chtěla už několik let. Doporučila mi ji ta stejná kamarádka, která mi doporučila i One Tree Hill, takže jsem věděla, že to bude stát za to. Problém je ten, že jsem seriál nemohla nikde sehnat. Jenže nebyla bych to já, kdybych se jen tak vzdala, že? Začala jsem otravovat několik stránek s online seriály, až se nade mnou jedni slitovali a Veronicu Mars nahráli. Jupí! Mohla jsem začít sledovat a byla to opravdová jízda. Tahala jsem jeden díl za druhým. Veronica je poměrně akčnější seriál, který si ovšem užijí i mladší děti. Tím rozhodně nechci říct, že je to seriál pro děti, to ne, ale spíš takový, na který se můžou dívat všechny generace. Celý seriál má tři série a skončil dost nečekaně. Nikdo neočekával, že by ho stanice zařízla, takže to jde na konci seriálu bohužel poznat, protože je tam spousta věcí nedořešených. To úplně nejlepší ale je, že se několik let poté natočil film a možná bude i další, takže příběh nakonec uzavřen byl a já se do filmu naprosto zamilovala! :)



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Konečně ses trefila do něčeho, co jsem viděla :D Dokonce i film a oboje si nemůžu vynachválit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem se tentokrát trefila :D Taky oboje miluju, ale film se mi snad líbí ještě víc. Doufám, že bude i další.

      Vymazat
  2. Sem tam jsem na seriál koukala, když chodil v TV, ale nikdy mě moc nechytnul... Nevím, možná proto, že jsem ho nesledovala hezky postupně. Ale asi ho neplánuju někdy sledovat, už tak toho mám na seznamu dost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak musí se najít něco, na čem se neshodneme :D A naprosto tě chápu, taky se mi najednou zase rozšířil seznam, ale odolávám a nechávám si všechny ty seriály na prázdniny :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)