1. dubna 2015

středa, dubna 01, 2015
6 komentářů štítky
zdroj: readingicon.com
Březen skončil a já vám přináším své nové přírůstky do knihovny. Jako obvykle z nich mám nesmírnou radost a neustále se na ně dívám, abych se ujistila, že jsou ty zlatíčka teď vážně moje. Zajímá vás, co je u mě nového?



Knihy, jaké jsem vyhrála:

Bohužel nic :( Mám holt smůlu.



Knihy, jaké jsem si koupila:

Původně měla být i tahle kolonka prázdná, protože jsem si neplánovala žádnou novou knihu koupit, ale nakonec jsem neodolala a zašla se podívat na webové stránky naše místního maličkého knihkupectví, abych se mrkla na jejich slevové akce. A když jsem mezi všemi těmi tituly zahlédla Alias, který volně navazuje na stejnojmenný seriál, ani na chvíli jsem nezaváhala a knížku si včera koupila. Seriál Alias miluju a neskutečně se mi po něm stýská, protože je to už deset let, co byl ukončen. Proto se teď šíleně moc těším, až se k němu vrátím prostřednictvím knihy.



Knihy, jaké jsem dostala:




A tady už mám knížky, které jsem dostala jako recenzní výtisky, za což jsem všem nesmírně vděčná a moc si toho vážím! Nakladatelství Fragment mi za březen poslalo ke zrecenzování čtyři knihy: Saeculum (recenze zde) a EREBOS (recenze zde) od Ursuly Poznanski a Hon s Kořistí od Andrewa Fukudy. Nakladatelství Omega mi zaslalo Malýho princ (recenze zde) od Exupéryho a Bílého tesáka (recenze zde) od Jacka Londona. Posledním recenzním výtiskem je horor Ti za řekou (recenze zde) od Christophera Buehlmana, který mi poskytlo knihkupectví dobre-knihy.
 K fotce jsem přidala ještě bonus, o který se postarala moje mamka, když mi prostě jen tak pořídila Destrukční deník. Děkuju, maminko!


Všechny knihy pohromadě:
 A tady už jsou všechny ty krásky pohromadě. Jejich konečný počet je 9, což je o jeden výtisk víc než minulý měsíc. Všem, kteří se na doplnění mé knihovny podíleli, ještě jednou moc děkuju, opravdu si toho nesmírně vážím!


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Bílého tesáka si plánuji koupit, Saeculum jsem četla, Hon a Kořist také mám, Deník jak jinak než že ho mám taky a zbytek mne nějak moc extra neláká, ale máš krásné přírustky! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se ti líbilo Saeculum, taky by se ti mohlo líbit i EREBOS :) Je to od stejné autorky ;)

      Vymazat
  2. Teda, recenzní výtisky ti pěkně plní knihovničku... :)
    Jinak ta první kniha, tu vůbec neznám, ani seriál. Je to dobrý?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, plní. Mám z toho nesmírnou radost, doteď mi knihovna zela prázdnotou :D
      A jo, to si piš! Alias je strašně dobrý seriál, ten ti bezpochyby doporučuju. Já před několika lety viděla asi jeden díl v televizi a moc se mi líbil, ale potom jsem ten seriál nemohla nikde sehnat, ale teď se konečně objevil na internetu online a já ho celý zkoukla během týdne. Neskutečná jízda! :)

      Vymazat
  3. Samé skvělé knihy :) Hon a kořist bych si chtěla přečíst. Jsem zvědavá jak se mi budou líbit. :)
    Knihu Saeculum vidím tento rok všude na blozích, proto bych to nebyla já kdybych si to nechtěla přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saeculum ti doporučuju, po té knize bys měla sáhnout všemi deseti, opravdu vynikající příběh! :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)