11. června 2016

sobota, června 11, 2016
4 komentáře štítky
zdroj
Název: Nashville
Země původu: USA 
Roky vysílání: 2012 - ???? 
Domovská stanice: ABC 
Tvůrce: Callie Khouri  
Žánr: Rodinný, Drama, Hudební

Hlavní obsazení: Connie Britton (Rayna Jaymes), Hayden Panettiere (Juliette Barnes), Charles Esten (Deacon Claybourne), Clare Bowen (Scarlett O'Connor), Sam Palladio (Gunnar Scott), Jonathan Jackson (Avery Barkley), Eric Close (Teddy Conrad), Powers Boothe (Lamar Wyatt), Robert Wisdom (Coleman Carlisle), Chris Carmack (Will Lexington), Lennon Stella (Maddie Conrad), Maisy Stella (Daphne Conrad)

Popis: Rayna James je legendární country zpěvačka, jejíž sláva s přibývajícím věkem začala pohasínat. Její producent jí nabídne, aby se připojila k turné mladičké a sexy Juliette Barnes, která je považována za budoucnost country. Každá ze zpěvaček však sleduje své vlastní cíle, Juliette chce zaujmout místo, které dosud měla "pronajaté" Rayna. Rayna si naproti tomu myslí, že pár nových písní napsaných talentovanou autorkou Scarlett O'Connor, jí pomůže s návratem na výsluní. (zdroj: serialzone)

Co na to já?
zdroj
Nashville mě lákal už nějakou tu dobu, ale stále jsem si nebyla jistá tím, že je to vlastně seriál z oblasti country zpěváků. A já country zrovna moc nemusím. Ale nakonec jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám. A ještěže jsem tak udělala. Protože to americké country nemá s tím naším absolutně nic společného! To americké je chytlavé a strašně dobře se poslouchá. Tudíž jsem úplně nadšená, že je celý seriál a příběh již známých zpěváků a těch, co se snaží ve světě country teprve prorazit, doplňován tak skvělými písničkami. Spoustu z nich si pouštím i jen tak na poslouchání, protože se mi opravdu hodně zalíbily. A o postavách ani nemluvím. Zamilovala jsem si příběh Juliette a Averyho, Scarlett s Gunnarem a i příběhy samotné Rayny.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Serial neznam, ale vypada to dobre a zrovna shanim neco novyho, na co koukat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Seriál jsem nikde neviděla a i když to není úplně můj šálek kávy, tak ho asi ze zvědavosti zkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v seriálech moc vybíravá nejsem. U knih jsem zaměřená jen na pár určitých žánrů, ale na seriál můžu koukat v podstatě na jakýkoliv :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)