11. června 2015

čtvrtek, června 11, 2015
14 komentářů štítky

 Poslední dobou to mám samý unboxing a moje peněženka začíná pěkně sténat :D Ale na tyhle knížky jsem se strašně moc těšila, takže její naříkání ignoruju. Balíček je od Megaknih a musím říct, že ty jejich slevy a miniaturní poštovné prostě miluju! :)


 Knížky tam jsou dvě. Víte jaké? :)


Kuk! První z jich je Hell Boys, volné pokračování knihy Hot Boys, na kterou mám napsanou i recenzi. Je od české autorky, která je naprosto dokonalá v psaní z pohledu chlapa! Až mám z té ženské husinu :D Knížka mi byla okamžitě zabavena mamkou, která se knihy nemohla dočkat. A druhou knihou je tolik opěvovaný Ostrov lhářů, na který se strašně moc těším!



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. Ostrov lhářů neskutečně závidím!!! Hell boys nevypadá špatně, ale můj styl to úplně není..

    http://we-need-books.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho všem okolo taky záviděla, tak jsem si ho musela konečně pořídit :D A já erotické romány taky nečtu, nesedí mi, ale tohle je výjimka, která se mi vážně moc líbí :) Nebo alespoň Hot boys se mi líbili, snad bude druhý díl stejně tak dobrý :)

      Vymazat
  2. Ostrov lhářů si chci strašně moc přečíst - taky na mě zapůsobily ty vychvalující a tajemné recenze :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě taky :D Sice vůbec netuším, o čem ta knížka vlastně je, když je všechno kolem ní tak strašně tajemné, ale je mi to jedno :D Já si to zkrátka musím přečíst :D

      Vymazat
  3. Krásné přírůstky, Ostrovu lhářů jsem také neodolala a zítra by mi měl přijít (aspoň doufám, když už jsem si ho zařadila do zítřejšího čtení :D) A nad Hell Boys jsem taky jednu dobu uvažovala... no snad někdy příště :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak budu držet pěsti, aby dorazil včas :) A pokud si chceš pořídit Hell Boys, tak se určitě pusť nejprve do Hot Boys (ty opravdu doporučuju :))

      Vymazat
  4. U megaknih miniaturní poštovné..? :D To se mi nějak nezdá. Jinak Hell Boys asi vynechám, a Ostrov lhářů by mi měl brzy příjít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se u megaknih zdá rozhodně nejlevnější, ale možná nenakupuju na správných e-shopech :D Koukám, že po Ostrově touží všichni :D

      Vymazat
  5. Skvělé knihy, obě mám na seznamu a budu si je chtít pořídit. Až je přečteš, tak určitě napiš reecnzi, ať vím, jak se ti to líbilo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě napíšu, ale doma na mě čeká tolik knih, co jsem ještě nečetla, že se jich jen tak nedočkáš :D

      Vymazat
  6. Hezké knížky, byť ani jedna není to pravé pro mě :). A souhlasím se Zašitou v knihách - mega knihy nemají miniaturní poštovné. Nedávno jsem tam objednávala knihy za 1264 Kč (dokupovala jsem knihy od Jane Austen a jen tady měli skoro všechny). Některé knihy mají docela levné. Když jsem si tenhle balík objednávala, naivně jsem si myslela, že mají třeba něco jako nad 1000 kč poštovné zdarma, ale nemají. Sice se chvástají, že mají poštovné jen 39 Kč, ale není to pravda. Navíc musíš zaplatit balné 10 Kč a když máš takový velký a drahý balík jako já, necháš si to pojistit za 15 Kč proti ztrátě. A plesk, najednou je poštovné za 64 Kč, což už rozhodně není nejlevnější ;). Takže když to jde, objednávám teď z pipkin.cz, kde mají knihy (některé) velmi levné a poštovné mě vyjde na 33 Kč, jelikož si to nechávám posílat do Zásilkovny, kterou mám nedaleko :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já jsem to pak zjistila, když jsem se dívala na fakturu, ale pořád je to levnější poštovné než jinde, kde zaplatíš klidně i stovku, což se mi zdá fakt přehnané. Ale zásilkovny jsou fajn, proto ráda nakupuju i u Martinusu :)

      Vymazat
  7. Ostrov lhářů je opravdu úžasný, tuto knihu si nelze nezamilovat :) Má své osobité kouzlo a jen těžko se dojem z tohoto příběhu popisuje slovy !!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow! Teď se těším ještě víc a to jsem si myslela, že to ani nejde :D Snad se ke knížce dostanu co nejdřív! :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)