19. června 2015

pátek, června 19, 2015
2 komentáře štítky
zdroj
Název: The Royals
Země původu: USA  
Roky vysílání: 2015 - ???? 
Domovská stanice: E!
Tvůrce: Mark Schwan
Žánr: Drama

Hlavní obsazení: Elizabeth Hurley (královna Helena), Alexandra Park (princezna Eleanor), William Moseley (princ Liam), Vincent Regan (král Simon), Merritt Patterson (Ophelia), Jake Maskall (Cyrus), Tom Austen (Jasper), Sophie Colquhoun (Gemma)

Popis: Když jste členové královské rodiny, nemáte právo zvolit si svůj osud. Osud si vybírá vás. Za luxusní branou královské rodiny se nachází více skandálů, než si kdokoliv z nás dokáže představit. Helena je vznešená a odvážná královna, která veřejnosti tvrdí, že její rodina má úroveň a eleganci. Nicméně její dcera Eleanor svou divokostí a oblibou v bujarých večírcích přidělává královně neustále vrásky. Reputace rodiny je začerňována články v bulvárních plátcích, ve kterých nechybí sex, drogy a opilé lety s helikoptérou. Eleanořin bratr Liam je playboy každým coulem. Z plna hrdla využívá svého původu a užívá si s krásnými dívkami. Vše se však změní v momentě, kdy Robert, nejstarší syn královny, tragicky zahyne a z Liama se stane nový následník trůnu. (zdroj: serialzone)

Co na to já?
zdroj
Na seriál o téhle skandální královské rodince jsem narazila poměrně nedávno, ale protože se mi hodně zalíbil a první řada má jenom deset dílů, během chvilku jsem měla seriál zkouknutý. A musím říct, že jsem nadšená. Určitě to není žánr, jaký bych normálně sledovala a nebýt Williama Moseleye, kterého jsem od té doby, co hrál Petera v Narnia, nikde neviděla, nejspíš bych o tuhle televizní show nezavadila ani pohledem. Ale protože mám Willa hodně ráda a chtěla jsem ho vidět i v jiné roli, dala jsem seriálu šanci. A jsem nadšená! Princ Liam, kterého Will hraje, mě sice nijak zvlášť neoslnil, ale zamilovala jsem se do princezny Eleanor a hned potom i do celého seriálu. Je to dramatické, je to akční a je to vtipné! Těch deset dílů jsem slupla jako malinu a neskutečně se těším na novou řadu. Snad si udrží úroveň, jakou má teď. Byla bych opravdu nerada, kdyby mě tenhle seriál zklamal, protože je to taková moje nejnovější srdcovka. Líbí se mi, že tam žádná postava není vyloženě dobrá, každý má nějakou chybu, ale i přesto vás donutí, abyste si je zamilovali. Já mám rozhodně nejradši princeznu Eleanor a její bodyguard Jasper si mě taky získal. Koho naopak nesnáším, je královna Helena a Cyrus - jen se nemůžu rozhodnout, koho z těch dvou nesnáším víc :D




Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



2 komentáře:

  1. Další seriál, na který nekoukám, možná ho pak zařadím na seznam těch, které chci vidět :)

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)