20. června 2016

pondělí, června 20, 2016
14 komentářů štítky
zdroj
Já mám sice prázdniny už od poloviny května, kdy jsem úspěšně zvládla maturitu a měla za sebou i přijímačky na vysokou (kam jsem se mimochodem dostala, juch!), takže jsem si ihned plánovala uspořádat read-a-thon, ale nakonec jsem se rozhodla počkat až na ty oficiální prázdniny, kdy by se to mohlo hodit i vám ostatním.

A protože už jsem na něj strašně natěšená a nechce se mi nadále čekat, vybrala jsem pro něj hned první týden v červenci. Můj read-a-thon tedy bude probíhat od pátku 1. 7. do čtvrtka 7. 7. 2016!

Vzhledem k tomu, že je to až za deset dní, ještě sem nebudu psát knihy, co mám v plánu číst, protože to zatím kloudně nevím. Do té doby se může cokoliv změnit, můžou mi přijít nějaké recenzáky a já bych kvůli nim musela svůj seznam na poslední chvíli měnit, takže ho sestavím a sem hodím až 30. června.


Každopádně s tímto read-a-thonem počítám a budu moc ráda, pokud mě v tom nenecháte samotnou a někdo se ke mně přidáte. :) Pokud se tento termín nikomu z vás nebude hodit, tak to samozřejmě chápu a omlouvám se, ale já do něj určitě půjdu.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. Gratuluju k úspěšnému přijetí! Ať se ve studiu daří i dál! :) A také read-a-thon ať se vydaří ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulace :) Taky plánuju read-a-thon ale zatím nevím kdy. Každopádně, ať se ten tvůj vydaří ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k maturitě a přijetí a ať se ti vydaří i tento readthon, já mám bohužel celý červenec brigádu, takže bych to nestíhala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Až prvního? Co takhle jeden jednodenní read-a-thon už tenhle čtvrtek nebo pátek? Však víš, na rozehřátí :D

    OdpovědětVymazat
  5. Také moc gratuluji k přijetí! :)
    V tu dobu budu zrovna na přehradě, kde je téměř nemožné chytit wifi... takže si ten read-a-thon dám tak nějak nenápadně taky :D...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super :) Tak se pak ozvi, jak se ti dařilo :)

      Vymazat
  6. Joo, já to zkusím:) (pokud mi do toho nevleze práce:))

    OdpovědětVymazat
  7. Sice budu chodit do práce jako obvykle, ale pokusím se toho v rámci volna po práci a o víkendu přečíst co nejvíce - respektive si to řádně užiju! :) Jen co dopíšu seznam knižních blogerů, tak hodím na blog článek i buttonek..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, budu se těšit na tvůj seznam! :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)