27. března 2016

neděle, března 27, 2016
8 komentářů štítky
zdroj
Název: You're the Worst (Nejsem do tebe blázen) 
Země původu: USA 
Roky vysílání: 2014 - ????
Domovská stanice: FXX 
Tvůrce: Stephen Falk 
Žánr: Komedie  

Hlavní obsazení: Chris Geere (Jimmy Shive-Overly), Aya Cash (Gretchen Cutler), Desmin Borges (Edgar Quintero), Kether Donohue (Lindsay Jillian)

Popis: Komická lovestory stanice FXX, která ukazuje, co se stane, když se dva zkažení a sebedestruktivní lidé zamilují a pokusí se o nemožné - udržet si vztah. (zdroj: serialzone)

Co na to já?
zdroj
Na tento seriál jsem narazila úplnou náhodou před pár dny, když jsem na youtube viděla jedno fanouškovské video na hlavní mileneckou dvojici - Jimmyho a Gretchen. Zamilovala jsem se do něj a hned si začala zjišťovat, co je zač ten seriál, ze kterého pochází. A samozřejmě bych to nebyla já, kdybych ho hned nevyzkoušela. Za pouhé dva dny jsem měla dokoukáno, protože jsou venku zatím jen dvě série, které mají pouze pár epizod, a jedna epizoda má ještě ke všemu jen dvacet minut. Je to jeden z těch krátkých milých sitcomů, které miluju. Vyhovují mi a tenhle konkrétní jsem si obzvlášť oblíbila. Jimmy i Gretchen jsou naprosto zkažení lidé, se kterými není nikdo schopný vydržet. Když se pak spolu potkají a skončí v posteli, velmi brzy jim dojde, že jsou vlastně naprosto stejní. A začne opravdu šílená jízda, během které se tito dva sebestřední sobci budou pokoušet udržet si vztah. Ten seriál mě strašně baví a opravdu jsem se u něj nasmála. A navíc těm dvěma neskutečně fandím! Doufám, že jim to ještě hodně dlouho vydrží, protože jsou spolu úžasní!



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



8 komentářů:

  1. Tak tento seriál neznám (i když já neznám skoro žádný), ale docela mě zaujal. Asi se po něm podívám :-D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On je dost neznámý, taky jsem o něm donedávna vůbec nevěděla, ale jsem ráda, že jsem na něj narazila :) Fakt se mi líbí.

      Vymazat
  2. Na tohle jsem zkoušela koukat a vydržela jsem to jenom pár minut, tohle mě vážně vůbec nechytlo :D Ale jsem ráda, že se tobě líbí :D A už netrpělivě očekávám další tip :D

    OdpovědětVymazat
  3. No, seriál neznám, ale podle popisu soudím, že to asi nebude nic pro mě..


    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý seriál, já z něho byla ze začátku nadšená, první sérii jsem slupla rychle, ale pak mě to trošku přestalo bavit a momentálně stagnuju :D Ale já to dokoukám, zbývá mi pár dílů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi první série líbila víc, ale druhá byla taky fajn :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)