18. října 2015

neděle, října 18, 2015
18 komentářů štítky

Dlouho se tu neobjevil žádný TAG, a když jsem u Adelle na blogu našla Seriálový TAG, věděla jsem, že si ho zkrátka musím vyplnit. Kdo jiný by to měl udělat, než naprostý seriálový závislák, že? :D


1. Nejoblíbenější seriál všech dob?
Nejoblíbenější všech dob? Ježíši, víte jak je těžký vybrat jeden z těch desítek seriálů, které jsem viděla nebo stále sleduju? To je skoro nemožné! Ale tak dobře, no… Je možné, že zítra bych řekla zase jiný seriál, ale pro dnešek vybírám One Tree Hill. Já ten seriál opravdu miluju a tak strašně moc se mi po něm stýská! Nejradši bych ho objevila teprve teď a začala ho sledovat znovu od začátku, kdy bych ještě nevěděla, co se tam bude dál dít. Chtěla bych s ním znovu prožít premiéru.
 
zdroj

2. Oblíbená epizoda tohoto seriálu?
Proboha, víte, kolik epizod ten seriál má? Vzpomněla jsem si na spoustu skvělých epizod, ale vůbec si nepamatuju, jak se jmenovaly, nebo z jaké byly série, ale na jednu fajn epizodu jsem si přeci jen vzpomněla. Je to 8x18, kdy Haley rodila své druhé dítě a její rodina a přátelé čekali v nemocnici, kde se snažili zabavit tím, že se pokusí snít šest sušenek během minuty. Přiznávám se, že ta scéna mě rozesměje pokaždé, když ji vidím.


3. Oblíbený (seriálový) herec, herečka?
Zbožňuju hrozně moc seriálových herců, ale vede u mě Jensen Ackles (Dean Winchester ze seriálu Supernatural). Do toho jsem zamilovaná už spoustu let a obávám se, že se to jen tak nezmění.
 
zdroj

4. Nejoblíbenější režisér/scénárista?
Naprosto bez ostychu přiznávám, že se nikdy nezajímám o to, kdo seriál napsal nebo natočil, takže se dá říct, že ani nikoho neznám. Takže tuto otázku nechávám nezodpovězenou.
 
zdroj

5. Moje guilty pleasure?
Quilty pleasure je takový seriál, který je plný klišé, prvků telenovely a tak podobně, že by se mi správně neměl líbit, ale stejně ho žeru, že? Zkrátka něco, nad čím se většina lidí nepozastaví, protože si řekne, že to je blbost, ale já to stejně sleduju s nadšením? Protože přesně jeden takový seriál mám – The Royals. Zákoutí anglické královské rodiny mě opravdu chytlo a i když vím, že je to místy přehnané, strašně moc se mi to líbí!
 
zdroj

6. Oblíbený doják?
Určitě Merlin. Ten seriál tak strašně moc miluju a epizodu co epizodu jsem se u něj řezala smíchy, protože byl natočen a herci zahrán tak perfektně, že se člověk prostě musel potýkat se záchvaty, ale pokud znáte legendu o Merlinovi a králi Artušovi, asi si umíte představit, jak celý seriál skončil, proto vás ani nepřekvapí, že jsem poslední epizodu celou probrečela.
 
zdroj

7. Postava, která mě nejvíc děsí?
To bude určitě někdo z Game of Thrones, ale nechte mě chvíli přemýšlet. Hm… původně jsem chtěla napsat Joffreyho, protože to byl takový „creepy“ bastard, že jsem ho pokaždé, když se objevil na scéně, chtěla osobně zapíchnout, ale pak jsem si vzpomněla, že je tam někdo snad ještě horší a to Ramsay Bolton. Ten mě děsí pořádně. Ani nemusí nic udělat, stačí když se usměje tím svým ďábelským šklebem a už se utíkám někam schovat.
 
zdroj

8. Seriál, který miluješ, ale ostatní o něm nemají ani páru?
Sense8. To je taková paráda, že se na to snad co nejdřív kouknu znovu, ale moc lidí o seriálu neví, což je obrovská škoda. Podívejte se na to, lidičky, přísahám, že je to parádní jízda!
 
zdroj

9. Seriál, který moc nemusíš, ale ostatní ho milují?
Prosím, neukamenujte mě, ale je Doctor Who. Vím, že je strašně moc oblíbený, proto jsem se taky jednoho dne rozhodla, že se na něj taky podívám, ale zvládla jsem to asi pět epizod, a pak jsem to vzdala, protože mě to absolutně nebavilo. Někteří fanoušci se mě snažili přesvědčit, že jsou ty další epizody a série lepší a lepší, ale já jsem několikrát v televizi chytila nějaký díl s těmi novějšími Doctory, a opravdu mi to nic neříkalo.
 
zdoj

10. Oblíbená seriálová dvojice?
Tak tady nedokážu říct jednu. To prostě nejde! Víte, kolik dvojic miluju? Ale tak fajn, no… Kdybych se nehecla a nenapsala jednu, nikdy byste se na konec nedostali, protože bych ji vypsala fakt milion. V poslední době jsem asi nejvíc zamilovaná do Hooka a Emmy z Once Upon a Time.
 
zdroj

11. Seriál, na který se můžu dívat znovu a znovu?
NCIS Los Angeles. Viděla jsem všechny epizody na internetu, ale u nás v televizi se seriál téměř neustále taky vysílá a mamka se na něj dívá, když ho chytne, a já se k ní moc ráda přidávám. Některé epizody jsem klidně viděla už pětkrát, protože to v televizi vysílají dvě stanice (Prima Cool a AXN) a navíc ho pořád opakují, takže není těžké epizody stihnout.
 
zdroj

12. Máš crush na nějakou herečku/herce?
V současnosti jsem hodně vysazená na Jesseho Lee Soffera, který hraje Jaye v Chicago PD. Žrala jsem ho od začátku, ale teď si do třetí řady nechal trochu víc povyrůst vousy, a je ještě víc sexy než byl doteď.
 
zdroj

13. Oblíbený seriálový záporák?
Malcolm Merlyn ze seriálu Arrow. Nevím, čím to je, ale já mu strašně fandím! Vždycky se mi sice snaží nakecat, že se polepšil, ale já mu už nevěřím ani nos mezi očima. Vím, že se zajímá jen o své vlastní blaho, ale i tak občas našim hrdinům pomůže. Ale i kdyby ne, žrala bych ho stejně, protože takhle charismatického šmejda jsem nikde neviděla.
 
zdroj

14. Který seriál tě nejvíc překvapil?
Asi Scream. Myslela jsem si o něm, že to bude „teen blbost“, která mě nebude bavit, ale kupodivu se mi ten seriál opravdu zalíbil a i jsem se několikrát pěkně lekla, za což mají tvůrci plus. Jsem zvědavá, co vymyslí do druhé série.
 
zdroj

15. Kdyby ses mohla podívat na jeden nový seriál, který by to byl?
Dlouho mám na seznamu přání seriál Rogue, ale zatím jsem ho nebyla schopná online nikde sehnat, takže pokud o něm někdo víte, dejte vědět :D Ale stejně bych teď na něj kvůli maturitě neměla čas. Nestíhám tak nějak nic.
 
zdroj

16. Který seriál doporučuješ každému na potkání?
Supernatural. Sleduju ho už takovou spoustu let, že se za tu dobu stal mojí neodmyslitelnou součástí. Je to moje srdcová záležitost a budu ho sledovat i v případě, že se ho to rozhodnou natáčet i v době, kdy budou Dean se Samem běhat za nestvůrami se stařeckým chodítkem.
 
zdroj

17. Seriál, který máš ráda, ale nikdo by to do tebe neřekl?
Asi Spartacus. Jsem slabší povahy a když se v biologii bavíme o lidském těle, je mi občas tak slabo, že ani neudržím tužku :D Nedej bože, kdyby přímo přede mnou někdo krvácel. Proto by do mě asi nikdo neřekl, že mě bude bavit takový krvák a masakr jako je Spartacus, ale mně ta krev ve filmech a seriálech zkrátka vůbec nevadí. To jenom naživo :D
 
zdroj

18. Jeden seriál, který podle tebe neměl být vůbec natočený?
Ehm, Tisíc a jedna noc? Tenhle seriál podle mě opravdu nemá na obrazovce co dělat :D
 
zdroj

19. Seriál, který dal nejvíc zabrat tvojí bránici?
Galavant!!! Přísahám bohu, že vtipnější seriál jsem nikdy neviděla. Smála jsem se tak moc, že jsem jednou i málem sletěla ze židle, což mě pochopitelně rozesmálo ještě víc. Dokonce jsem měla obavy, že se udusím.
 
zdroj

20. Nejdivnější seriál, který jsi kdy viděla?
Ordinace v růžové zahradě? Opravdu nechápu, co se na tom lidem tak líbí. Vždyť je to taková telenovela!
 
zdroj

21. Oblíbené žánry?
Zbožňuju fantasy, ale to spíš u knížek. Co se týče seriálů, tak sleduju hlavně akční dramata a krimi.
 
zdroj

22. Seriál, u kterého se modlíš za pokračování?
Každý rok trnu, jestli mi prodlouží NCIS Los Angeles, protože sledovanost sérii od série klesá dolů, což mě pěkně štve, protože mě tenhle seriál baví čím dál víc.
 
zdroj
......................................................................................................
1. Jaké seriály jsi začala sledovat v poslední době?
Vzhledem k tomu, že maturuju, tak jsem si ze seznamu novinek nic nevybírala, ale jednomu seriálu jsem přeci jenom neodolala. Je to Blindspot a je to fakt parádní! Týden co týden se klepu na další epizody, protože mě strašně moc baví.
 
zdroj

2. Kterou postavu obdivuješ nejvíc a z jakého je seriálu?
Claire Randall ze seriálu Outlander. Já se přenést do minulosti o 200 let zpátky, tak jdu spáchat sebevraždu, protože bych se tam podělala strachy, ale ona to zvládá perfektně. Vážně ji hrozně moc obdivuju a mám ji moc ráda.
 
zdroj

3. Když se řekne "sexy", koho si představíš?
Jako první mě napadne Chris Evans, ale to je filmový herec, takže mi opět dejte chvilku… No. Víte, jak je těžký vybrat jednoho? Ale fajn no, budu se opakovat, ale první mě napadne Jay Halstead z Chicago PD.
 
zdroj

4. Ženská postava, která se ti osobností nejvíce podobá?
Ty jo, tak to nevím! Možná trochu Maddy z Terra Novy? Netuším… :D
 
zdroj

5. Který ze seriálů, který sleduješ, tě zaujal nejvíc (svým dějem)?
Opět se budu opakovat, ale nemůžu si pomoct a říkám Sense8. Ten děj nemá absolutně žádnou chybu, obsazení je naprosto vynikající – na své role se hodí a všichni je skvěle zahráli. Opravdu se strašně těším na další řadu, věřím, že to bude stát za to.
 
zdroj

6. Se kterou seriálovou postavou by ses chtěla střetnout v reálném životě?
Marty Deeks z NCIS Los Angeles. Ježíši, za to bych dala téměř cokoliv. To je takový vtipný idiot, že mě rozesměje snad každou větou, co vypustí z úst. Miluju ho!
 
zdroj

7. Existuje místo, kam by ses chtěla podívat?
Do Začarovaného lesa ve Once Upon a Time :D A jako průvodce prosím Hooka! :D
 
zdroj

8. A nakonec vyjmenuj všechny seriály, které sleduješ a chceš sledovat.
Haha :D Předem se omlouvám těm, co to budou číst. Jediné štěstí, že se je spousta mých oblíbených seriálů už ukončených.
Sleduju: The Walking Dead; Fear the Walking Dead; The Big Bang Theory; Blindspot; NCIS Los Angeles; Once Upon a Time; Chicago PD; Supernatural; The Blacklist; Arrow; The Flash; Sherlock; The Musketeers; Daredevil; Galavant; Sense8; Teen Wolf; Scream; The Royals; Outlander; Game of Thrones; The Night Shift; Zoo.
Chci sledovat: Chicago Med; Rogue; Shadowhunters.

zdroj


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



18 komentářů:

  1. Přiznám se, že většinu z těch seriálů buď vůbec neznám, nebo se na ně nedívám. Kromě Supernatural, na to jsem začala koukat asi před půl rokem a teď jsem u druhé série. Je to fakt boží, ale hrozně moc se těším na Crowleyho! :D Jinak ze seriálů rozhodně doporučuji Vicious, je to naprosto boží a u první epizody jsem se smála celých dvacet minut bez přestávky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem seriálový magor, takže znám snad všechny :D Ale překvapuje mě, že znáš jenom Supernatural. Řekla bych, že jsem tam použila většinou známé seriály (snad kromě Sense8, Galavanta, Screamu a Blindspot).
      O Vicious vím, ale nějak mě neláká :)

      Vymazat
  2. Skvěle vyplněný tag, přemýšlím nad tím, že bych ho taky udělala, jen se obávám, že bych se v hodně odpovědích opičila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen ho udělej, ráda bych si početla :) A jaké opičení? Pokud to cítíš stejně, tak to holt cítíš stejně :D

      Vymazat
  3. Super tag, seriály miluji. Lovce duchů teď sleduji, napojila jsem se na čtvrté sérii, u které jsem skončila před lety a jsem teď u šesté. A přiznávám, že Ordinaci sleduji :D Jinak seriálů sleduju strašně moc a další mám na seznamu chci vidět :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, já jsem taky šílený seriálový maniak, snad ještě větší než knižní :D A fakt? Ono na Ordinaci kouká hrozně moc lidí, ale absolutně nechápu, co na tom všichni vidí :D

      Vymazat
  4. Do seriálů jsem taky zblázněná :D Právě sleduji the 100. Doporučuji ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seriál znám, viděla jsem několik epizod, ale zase tolik mě to nebavilo. I tak ale vím, co se v seriálu děje, zjišťuju si to, protože i když jsem seriál sledovat už přestala, stejně mě pořád zajímá, kdy se dají dohromady Clarke a Bellamy, kterým pořád fandím :D Možná se ale ke sledování jednou vrátím.

      Vymazat
    2. Taky na to čekám :D Musejí se dat dohromady! :D

      Vymazat
    3. Až se to stane, tak nejspíš zase začnu sledovat :D

      Vymazat
  5. One Tree Hill mám na seznamu díky tobě. Ale ještě pořád jsem se k němu nedostala. Vážně bych si s tím měla pospíšit, zase jsi mě hrozně nalákala! :) Merlin, Supernatural, Galavant - miluju! Samozřejmě taky díky tobě, jak jinak :D Blindspot taky sleduju a je to fakt parádní seriál! Sense8, Spartacus- na ty se chystám. A pořád rozmýšlím nad The Royals :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OTH a Sense8 ti opravdu strašně moc doporučuju, je to bomba, takže se k nim zkus určitě dostat co nejdřív ;) A Spartaca taky můžu jedině doporučit.
      Jestli by se ti líbil seriál The Royals, netuším, ale za zkoušku určitě stojí. Já se v něm našla :)

      Vymazat
  6. Jo, docela se děsím konce Merlina :D Legendu jsem četla v několika verzích, přičemž vždycky končí stejně a je to úplně o ničem, když ještě obsadí tak boží herce! :D A ty hlášky, prostě nemůžou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konec byl hrozně smutný a ten díl ještě je všemu dávali přesně 24. 12. Takže já jsem si rozbalila s rodinou dárky, pokecali jsme a pak jsem šla k sobě do pokoje zapnout si na internetu BBC online, abych Merlina viděla stejně jako Britové. A pak jsem řvala jak malá. Fakt krásné Vánoce :D

      Vymazat
  7. Ahoj chci se zeptat, sleduješ už Shadowhunters? Jesli ne, tak se opravdu oplatí se na to podívat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sleduju a už mám dokoukáno :) Miluju Aleca, Izzy a Magnuse! :3

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)