5. září 2015

sobota, září 05, 2015
4 komentáře štítky
zdroj
Název: Eye Candy
Země původu: USA
Roky vysílání: 2015
Domovská stanice: MTV
Tvůrce: Christian Taylor, Catherine Hardwicke
Žánr: Drama, Krimi, Thriller

Hlavní obsazení: Victoria Justice (Lindy Sampson), Casey Deidrick (Tommy Calligan), Harvey Guillen (George), Kiersey Clemons (Sophia), John Garet Stoker (Connor)

Popis: Eye Candy je thriller, jehož děj se soustředí kolem Lindy, krásné, leč samotářské hackerky. Lindyin blog odhaluje vše, od plánů teroristů, až po osoby podezřelé z vraždy a samozřejmě se tak dostává do hledáčku různých lidí. Její spolubydlící ji jednoho dne přesvědčí, aby zkusila online randění. Když pak její přátelé hackeři odhalí potenciálního sériového vraha na Manhattanu, vše ukazuje na fakt, že by se mohlo jednat o jednoho z Lindyiných ctitelů. Společně se svými přáteli a za pomoci policie se mladá žena rozhodne vraha dopadnout za každou cenu... (zdroj: serialzone)

Co na to já?
zdroj
Když seriál Eye Candy začali vysílat, spíš kolem mě jen tak proletěl. Věděla jsem o něm, ale nijak zvlášť mě nelákal. Změnilo se to až ve chvíli, kdy na mě na youtube vyjelo jedno video s Lindy a Tommym. Jen díky tomu jednomu video se ve mně něco hnulo a já se hned podívala na první díl. Pak už to jelo. Poslední dobou mám seriály od MTV opravdu ráda. Je sice pravda, že je člověk musí brát s rezervou, protože jsou dělané pro teenagery, takže se v nich občas objevují kraviny, ale to skoro všude, takže to neřeším. Eye Candy mě okamžitě strhnul, protože seriály, u kterých nevíte, kdy kdo umře a kdo je vrah, jsou boží! Opravdu jsem podezírala každého a nikomu kromě Lindy jsem nebyla schopná věřit. Samozřejmě jsem si pár postav zamilovala a modlila se za to, aby oni tím vrahem nebyli, ale člověk nikdy neví. Seriál má pouze deset dílů a bohužel nebyl obnoven pro druhou řadu, což mě dost mrzí, ale příběh z první série byl uzavřen a vrah odhalen, takže jsem dostala alespoň nějaké uspokojení. Pokud máte rádi mrazivé příběhy, u kterých nikdy nevíte, na čem jste, rozhodně se na Eye Candy koukněte. Zvlášť, když jde jen o deset epizod.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Tak tenhle seriál šel úplně mimo mě, nějak jsem ho vůbec nepostřehla... ale možná ho vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej :) Deset epizod zkoukneš za chvíli.

      Vymazat
  2. Mám všech deset dílů v počítači, teď jen čekají, kdy si na ně udělám čas :D Každopádně díky za připomenutí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač :D Opravdu se mi ten seriál líbil.

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)