4. září 2015

pátek, září 04, 2015
12 komentářů štítky

 Zdravíčko! Ve středu jsme se ve škole hned učili a moje nálada klesla na bod mrazu, protože nám všichni učitelé řekli, co se bude v jejich předmětech dít a musím říct "masakr"! Mám pocit, že si vůbec neuvědomují, že jsme maturanti. Učitelům, se kterými budu maturovat, rozumím a i chci, aby na nás byli drsnější, aspoň mě to donutí se učit. Ale že na nás budou drsní i ti, se kterými maturovat nebudeme? Ale no tááák! Já chci odmaturovat, tak mě nechte dýchat!

No, ale teď už rychle k tématu tohoto článku. Po příchodu domů se mi moje nálada zlepšila úplně maximálně, protože tam na mě čekal balíček od Niky (blog nemá, ale spousta z vás ji bude jistě znát jako svou komentující). Domluvily jsme se spolu před několika týdny na knižním swapu a v úterý jsme obě balíčky odeslaly. No a včera už jsme je měly doma. A já jsem naprosto nadšená!


 Rozbaluju!


 Jůůůů! Vidíte, jak je to krásně zabalené?! (To já byla líná a balila jen do bublinkové fólie, a pak až krabici, ale příště to napravím ;)) A je to fialové! Přesně tento odstín je můj nejoblíbenější!


 Jako první jsem vybalila tyto úžasné placičky. Ty s Vampýrskou akademií jsem už sice měla, ale to vůbec nevadí, udělám o ně soutěž ;) Placičku s Hunger Games jsem ale neměla, takže mi už odpočívá na poličce u ostatních placek. No a samolepky s VA letěly hned na mou skříň.


 Záložky! Ty jsou tak nádherné! Animovaní sloni do mé sbírky, záložka s liškou a citátem z Malého prince (ňuf!), záložka s Game of Thrones (naprosto boží, hned si ji beru do školy!) a pak ještě roztomilá záložka s book ninjou! Fakt bomba! Kde se dají sehnat? :D


 Sloníci! Íííííí! Niky ví, že sbírám slony, takže mi poslala tyhle dva krasavce. Sice jsem se chvíli bála, že se mi už do sbírky nevejdou, ale nakonec jsem je tam vmáčkla. Vždycky je tam vmáčknu :D


 Ááááááá! Přívěšek s Táborem polokrevných! Miluju Percyho Jacksona! Hned jsem si ho šoupla na krk, zbožňuju ho!


 Hlavní hrdinové dne. Knížky! S Niky jsme se nedomlouvaly, kolik si jich pošleme, a jsem opravdu ráda, že jsem odhadla počet, kolik mi jich zašle, a také jí pořídila tři. Protože kdybych jí jich poslala míň, asi bych se fakt utekla někam zahrabat. Ale teď už k těmto kráskám:
Zpovědi podezřelé - zaregistrovala jsem jen obálku, jinak šla kniha mimo mě, takže jsem moc ráda, že mi ji Niky vybrala. Vypadá totiž moc dobře, takže by byla určitě škoda, kdybych kolem ní jen proplula a nepřečetla si ji.
Rudá jako rubín - opravdu jsem samým nadšením vyjekla, když jsem ji vybalila. Tolik jsem po ní toužila a tak dlouho jsem ji sháněla! Ale je všude vyprodaná a dotisk zatím nikde. Nechápu, kde ji Niky sehnala, ale musela si s tím dát obrovskou práci.
Prázdné křeslo - protože Niky ví, že jsem ze série o Lincolnu Rhymovi četla první dva díly, rozhodla se mi pořídit ten třetí. Ty první dva díly sice nemám doma, ale aspoň mi dala impuls, abych si tuto prefektní sérii pořídila. Díky, Niky!


Tady už mám všechny ty krásné věci pohromadě. Chybí nálepky, které jsem už nalepila, a taky chybí Raffaello, které jsem zkrátka sežrala ještě dřív, než jsem ho stačila vyfotit. Já za to ale nemůžu, je to strašně dobrý! :D
Nikuško, ještě jednou ti moc moc děkuju! Je to dokonalé a znovu do toho půjdu už jedině s tebou! Fakt nádhera!!!!



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



12 komentářů:

  1. Jééé Adi, tys to tak krásně sepsala! Jsem strašně moc ráda a mám fakticky obrovskou radost, že se ti balíček tak líbil!!! :-)) Už se těším, až si dáme druhé kolo! :-)
    Jinak jsem taky ráda, že jsme se trefily s počtem knížek :D

    A přívěsek i záložky jsem sehnala tady - http://eshop.kniznivesmir.cz Určitě sem mrkni, je tu hodně super věcí pro nás knihomoly ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se moc těším, až si dáme druhé kolo :) A díky za stránku, to určitě využiju! :D

      Vymazat
  2. Moc pěkný článek a parádní swap. A tu Rudou ti docela závidím, to je skvělá kniha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :D No já byla z Rudé fakt nadšená, protože jsem ji hrozně dlouho nemohla sehnat. Prý je k dostání jen v některých kamenných knihkupectvích, ale já se do velkých měst, kde bych se po ní mohla kouknout, moc nedostanu, takže mám chuť za ni líbat Niky nohy! :D

      Vymazat
  3. Super článek! :)
    Nikdy to nádherně zabalila,každopádně Rudá jako rubín také sháním už bůhvíjak dlouho,ale teď má být konečně nové vydání,ale v paperbacku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Niky je zkrátka moc šikovná! :) Vím, zrovna dneska jsem to viděla u CooBoo na fb, ale jsem opravdu ráda, že mi Niky sehnala hardback, protože do paperbacku by se mi moc nechtělo :)

      Vymazat
  4. Krásný balíček s krásnými dárkama :). Jinak Rudou jako rubín mají ještě na databázi knih za pěknou cenu ;) http://www.databazeknih.cz/bazar-knih-detail/laska-nezna-cas-ruda-jako-rubin-396723

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, Niky je prostě úžasná! :) Díky, ale už ji mám, takže ji nepotřebuju :D

      Vymazat
    2. Ten tip na knihu byl hlavně pro Sea book ;).

      Vymazat
  5. Skvělí swap. Hodně ti závidím knihy hlavně Rudou jako rubín. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rudá jako rubín je prostě bomba, jsem za ni Niky opravdu hodně vděčná! :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)