26. června 2015

pátek, června 26, 2015
2 komentáře štítky
zdroj
Určitě jste už slyšeli o vyhlášené fanfiction soutěži u nakladatelství Yoli. Ale pokud ne, rychle vám to shrnu. Do konce července máte možnost napsat jednu až třístránkovou fanfiction na jakoukoliv knihu, kterou Yoli vydalo. Jde zkrátka o takový úryvek z knihy, který ve skutečnosti neexistuje. Od začátku jsem věděla, že to zkusím, a pustila jsem se do toho hned po dočtení Fangirl, kterou jsem si opravdu zamilovala, takže jsem přestala dumat nad tím, jakou použiju knihu a měla jsem rozhodnuto.

Původně jsem svůj úryvek chtěla jenom poslat a nikde se s ním "nechlubit", ale protože mi zrovna včera ráno napsala Míša z nakladatelství Yoli, že se jim moje fanfiction s názvem Nervy, vředy, panika líbila a že jsem vyhrála tři knihy, rozhodla jsem se ho přeci jenom zveřejnit. Však jsem tady taky samou radostí skákala do vzduchu. Už jsem dlouho nic nepsala, protože jsem na to neměla čas a vlastně ani chuť, takže je skvělé, když se dozvíte, že jste zatím nezrezivěli :)

Pokud byste se chtěli soutěže zúčastnit, tady si můžete přečíst podrobná pravidla. A pokud máte zájem o přečtení mého vítězného úryvku, můžete na něj mrknout sem.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



2 komentáře:

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)