24. listopadu 2016

čtvrtek, listopadu 24, 2016
4 komentáře štítky
zdroj
Název: Stranger things 
Země původu: USA
Roky vysílání: 2016 - ????
Domovská stanice: Netflix 
Tvůrci: Matt Duffer, Ross Duffer 
Žánr: Drama, Horor, Thriller, Nadpřirozený, Mysteriózní
 
Hlavní obsazení: Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Millie Bobby Brown (Jane 'Eleven' Ives), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Cara Buono (Karen Wheeler), Matthew Modine (Dr. Martin Brenner), Joe Keery (Steve Harrington), Noah Schnapp (Will Byers)

Popis: Drama, které sleduje zmizení mladého chlapce na Long Islandu, se odehrává v roce 1980. Ukáže se, že mladíkovo zmizení může mít co do činění s nadpřirozenými prvky. (zdroj: serialzone)

Co na to já?
zdroj
Kolem seriálu Stranger things jsem po jeho odvysílání jen tak prošla. Nemyslela jsem si, že by to bylo něco, co by mě kdovíjak zaujalo, ale když se následně kolem něj vyrojily nadšené ovace na stránce serialzone s tím, že je Stranger things bez pochyby nejlepší seriál letošního léta, rozhodla jsem se tomu podívat na zoubek. A po jeho zkouknutí můžu jedině souhlasit. Ono je to táááák dobré! Je to mrazivé, je to napínavé, místy je to i poměrně dost strašidelné (ale rozhodně ne tak, abych se kvůli tomu bála jít na záchod, protože jinak bych na to nekoukala), ale hlavně je to excelentně zahrané. Herci v dospělých ale i teenagerských rolí jsou velmi věrohodní, avšak za zmínku stojí hlavně dětské obsazení. Seriáloví tvůrci si totiž dali na hercích velmi záležet a sehnali děti, které skutečně umí hrát. Jsou to jedni z nejlepších dětských herců, co jsem kdy viděla, a mnohdy zastiňují i své mnohem starší kolegy. Věřím, že je čeká slibná budoucnost. Hlavně Millie v roli Eleven je dokonalá! Neskutečně se těším na další řadu!




Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Není to tak dlouho, co jsem se k tomu seriálu sama konečně dostala, i když mezi první epizodou a zbytkem seriálu jsem měla krapet delší pauzu, protože jsem všude slyšela, že je to docela strašidelný, a protože jsem sama hrozný strašpytel, trvalo mi se k tomu znovu dokopat. :D No ale když se mi to povedlo, sfoukla jsem to všechno najednou. :D A naprosto jsem si to zamilovala! Fakt výborné to bylo a hrozně se těším na druhou sérii. Jen mě trochu mrzí, že na to, jak chválený seriál to je, to moc lidí v mém okolí nevidělo. Asi je k tomu budu muset dokopat. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nějaký divný typ strašpytla :D Na filmové horory se dívat nemůžu, jinak se pak fakt bojím jít i na záchod, ale v seriálech mi to nevadí :D Takže tohle pro mě bylo opravdu perfektní!

      Vymazat
  2. Stranger Things miluju! Nejdřív jsem si taky myslela, že to nebude nic zajímavého, ale potom. WOWl Fakt bomba! :)
    ReaderSari

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :D Když se začalo mluvit o nejlepším seriálu léta, musela jsem se přesvědčit na vlastní oči.

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)