26. března 2016

sobota, března 26, 2016
10 komentářů štítky

Poslední dobou poměrně drtivě nestíhám čtení. Mám před maturitou, takže mě škola hrozně zaměstnává, ale vzhledem k tomu, že mi doma stále leží recenzáky, na které dlužím recenzi už i dva měsíce, rozhodla jsem se s tím něco udělat. Dám si od školy na chvíli volno a uspořádám si dvoudenní Velikonoční read-a-thon. Budu číst v neděli 27. 3. a během velikonočního pondělí 28. 3. Já totiž naprosto každé Velikonoce ignoruju zvonek a dělám, že nejsem doma, takže budu mít volno a klid. Tak se pojďme podívat, co jsem si dala za úkol zvládnout.

Chci dočíst:
Mám rozečetné Zrcadlení, které bych chtěla určitě dočíst - jsem si poměrně jistá, že tohle se mi povede :D


Chci přečíst:
Po Zrcadlení se konečně musím pustit do thrilleru Zemři se mnou, sestřičko, který už mám právě ty dva měsíce doma. Musím s tím pohnout, protože recenze nerada dlužím.


Ráda bych rozečetla:
Pokud se mi podaří obě předešlé knihy pokořit, pustila bych se do Krvavého slibu, ale nejsem si jistá, jestli to stihnu, takže uvidím :)


Tak co? Ještě někdo Velikonoce ignorujete a budete se chtít zúčastnit? :) 


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



10 komentářů:

  1. Velikonoce ignoruju, ale bohužel se zúčastnit nemůžu, protože sice ignorovat můžu, ale i tak musím navštívit rodinu etc., takže bohužel, no.... Snad jindy :)
    Věřím, že to stihneš ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych četla, ale bohužel mám celé Velikonoce pracovní, tak to vidím na pár stránek před spaním :D Jinak co se týče Velikonoc, tak mám stejnou taktiku jako ty :D
    Držím palce, ať zvládneš, co sis naplánovala ;) Je dobře, že si děláš přestávku od učení, nic se nemá přehánět! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, co se dá dělat, tak jindy :) A jsem ráda, že má někdo stejnou taktiku jako já :D

      Vymazat
  3. Také mám takový menší maraton :D Jsme na chatě, takže já čtu jak o život! :)
    Včera jsem dočetla Demelzu a dneska 100% dočtu Město padlých andělů (nemusím se tu rozplývat jak je to dokonalé že ne :3 :-D ) + chci začít číst Rodinnou hrobku. Jak dojedu domů, tak hned začnu recenzák od nakladatelství Leda. Bohužel koledníkům otvírám... hlavně z donucení :-D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi dobrá, já teď čtení nestíhám vůbec, za březen mám zatím pouhé dvě knihy, což je fakt bída, ale nedávám to :( A to já mám naštěstí hodnou maminku :D Když jsem řekla poprvé, že koledníkům neotevírám, musela jsem se zamknout do pokoje, protože ona jim otevírala, ale další rok už najela na můj systém a zvonek celé dopoledne ignorujeme :D

      Vymazat
  4. Počítej se mnou, jdu do toho :D A přeji hodně přečtených stran :D

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem si o Velikonocích dala menší maraton, ale štípání dříví sežralo nakonec času víc :D Jdu pátrat po tom, jak se Ti dařilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se nedařilo vůbec :D Nesplnila jsem ani první položku na seznamu, můj volný čas je prostě nedostatkové zboží :(

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)