9. července 2015

čtvrtek, července 09, 2015
12 komentářů štítky

 Dneska tu mám další dva unboxingy. Jeden balíček je mnou objednaný z knižního e-shopu Martinus a je to přesně tento. Ten druhý v sobě ukrývá recenzní výtisk.


 Jak je vidět, uvnitř není jenom jedna kniha. Prozradím vám, že jsem si objednala tři.


A tady už jsou. Jsou to první tři díly ze série Sukuba. Rozhodla jsem se, že si domů pořídím všechny knihy od Richelle Mead, takže to postupně hezky plním. Tyto knihy jsem si objednala, protože jsou u Martinusu ve slevě za 86 Kč. No a zrovna v tu dobu, kdy mi balíček dorazil, Martinus zlevnil i zbývající tři díly z této série na 90 Kč, takže jsem si včera okamžitě objednala i zbytek. Pokud po této sérii taky někdo pasete, je ta pravá chvíle, protože jsou opravdu levné!


 Toto už je můj druhý balíček, který mi zaslalo nakladatelství Fantom Print díky spolupráci s e-shopem Fantasya. Musím říct, že jsem na tuto knihu hodně zvědavá.


Copak to asi bude, hm? :)


Je to kniha Armagedon ve slevě. Neslyšela jsem o ní, ale podle anotace zněla dobře, tak jsem na ni zvědavá :)



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



12 komentářů:

  1. Od Richelle Mead doma žádnou knížku nemám, a přiznám se, že zrovna Sukuba mě nijak zvlášť neláká...ale co je v tom posledním balíčku, to si netroufám tipnout! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsi od Richelle četla něco jiného a líbilo se ti to, tak Sukubou určitě zklamaná nebudeš. Nebo alespoň mně se moc líbila, když jsem ji před lety poprvé četla :)

      Vymazat
  2. Od R. Mead jsem zatím nic nečetla a ani abych pravdu řekla mě to moc neláká, ale každá kniha má svého čtenáře.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako fakt? :O Tak to ti určitě doporučuju Vampýrskou akademii! A pokud patříš mezi ty, které kvůli éře Stmívání nesnáší upíry, buď si jistá, že já taky. Právě proto, že Stmívání fakt nemám ráda, jsem si Vampýrskou akademii přečíst nechtěla, ale nakonec jsem se nechala přesvědčit a jsem za to opravdu ráda. Jedna z nejlepších sérií, jaké jsem kdy četla! :)

      Vymazat
  3. Moc pěkné přírůstky :) Děkuju za tip, když jsou ve slevě, určitě si pořídím i zbylé díly Sukuby :) A ty první dva, které na mě už rok čekají v knihovničce, bych mohla konečně přečíst :D Na Armagedon jsem taky koukala, je teď jako příloha k Pevnosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nemáš zač :) Štve mě, že poslední tři díly zlevnili později než ty první tři, radši bych si pořídila celou sérii najednou, abych neplatila dvojité poštovné, ale co se dá dělat :D Na Armagedon jsem opravdu zvědavá.

      Vymazat
  4. Pěkné přírůstky :D. Sukubu jsem četla a ještě mi zbývá poslední díl, ke kterému se snad dostanu brzy. Jinak o té druhé knize jsem ještě neslyšela, takže se těším na recenzi :).
    Mimochodem přeji pěkné čtení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem Sukubu kromě posledního dílu četla :D Takže teď ho budu číst už jako svoji knížku :) A díky!

      Vymazat
  5. Aaah, Richelle! Mám ji doma kompletní :-) Týjo a ta cena! No luxusní! Na Armagedon se taky chystám! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt úplně všechny? Tak to ti závidím! Taky ji chci mít kompletní :) Jo, ta cena je krásná, mám fakt radost. Ještě by se mohla v takové slevě objevit Pokrevní pouta a bylo by to super :D A pak ještě musím sehnat tu Šachovnici bohů :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)