2. července 2015

čtvrtek, července 02, 2015
6 komentářů štítky

Tadáááá! Dorazila mi moje fanfiction výhra od nakladatleství Yoli. Jak já se na tuhle nadílku těšila! Jsem opravdu maximálně nadšená :) Zajímá vás, jaké knihy jsem si za odměnu zvolila? :)


Už se klubou ven. Asi bych mohla zmínit, že jsou uvnitř tři knihy.


 Kvůli tomu, že to byla fanfiction soutěž, tak jsem dostala spolu s knihami i placku Fangirl, což mi udělalo velkou radost. Na Svět knihy jsem se nedostala, takže jsem si ji tam nepořídila jako všichni ostatní :)


No a tady už vidíte moji výhru. Už dlouho si plánuju pořídit sérii Nástroje smrti, takže když jsem na seznamu knih, z kterých jsem mohla vybírat, uviděla třetí a čtvrtý díl, neváhala jsem ani vteřinu. Teď už si musím jen dokoupit první dva a poslední dva díly a budu kompletní :D No a třetí knihou, jakou jsem si vybrala, je Stařec a moře od Hemingwaye, kterého budu číst k maturitě, takže paráda :) 



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Tyjo skoro všichni se účastnili té soutěže u YOLi a já ne :D Každopádně knížky ti fakt závidím, jsou krásné! Taky bych si je někdy ráda pořídila.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé výhry. Hodně ti Nástroje smrti závidím. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem strašně ráda, že mám doma aspoň ty dva díly, protože jsou fakt drahé a ráda bych si je jednou pořídila všechny :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)