30. července 2015

čtvrtek, července 30, 2015
2 komentáře štítky
zdroj
Název: Sense8 
Země původu: USA 
Roky vysílání: 2015 - ????
Domovská stanice: Netflix 
Tvůrci: Andy Wachowski, Lana Wachowski, J. Michael Straczynski 
Žánr: Drama, Sci-fi, Thriller

Hlavní obsazení: Brian J. Smith (Will Gorski), Tuppence Middleton (Riley), Aml Ameen (Capheus), Bae Doona (Sun Bak), Miguel Ángel Silvestre (Lito Rodriguez), Tina Desai (Kala Dandekar), Max Riemelt (Wolfgang), Jamie Clayton (Nomi Marks), Freema Agyeman (Amanita), Daryl Hannah (Angel), Naveen Andrews (Jonas Maliki)
 
Popis: Osm lidí z celého světa po brutální vraždě zjistí, že jsou společně psychicky a emotivně spojeni. Nejen, že se vzájemně dokážou vidět a mluvit spolu, jako by byli na stejném místě, ale zároveň také mají přístup k největším tajemstvím těchto lidí. Společně musí přijít na způsob, jak přežít. Jsou totiž loveni jinými, kteří je dokáží vidět a ohrožují tak světový pořádek. (zdroj: serialzone)

Co na to já? 
zdroj
To se takhle jednoho dne stalo, že jsem projížděla youtube a narazila na jedno opravdu pěkné fanouškovské video o tomhle seriálu. Líbilo se mi tak moc, že jsem si ihned zjistila, o jaký seriál jde, a rozhodla se, že se na něj jednou taky podívám. A když jsem jednou v noci nemohla spát, vylezla jsem z postele a pustila si první díl na internetu. A byla jsem opravdu hodně nadšená. Pilot byl sice dost šílený, protože téma tohohle seriálu je hodně komplikované a tak je i dost složité jeho zpracování, ale jakmile první díl uběhl, už jsem byla zorientovaná. Pochopila jsem, o co jde a jak to funguje, a začala jsem se parádně bavit. Všech dvanáct dílů, které Sense8 má, jsem zhlédla maratonem za sebou, ani mi nevadilo, že jsem nespala. Je to vážně originální nápad s naprosto úžasnými herci, kteří tomu dodávají tu správnou atmosféru. Hodně dlouho mě žádný seriál nedostal tolik, jako tenhle, protože ho hodnotím celými 100%. Teď se jen modlím, aby to stanice prodloužila pro druhou sérii, protože zatím se nevyjádřili, což mě pěkně děsí.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



2 komentáře:

  1. No tedaaa! Seriál vůbec neznám, ale zní to fakt moc zajímavě. Díky za tip! Asi dneska zkusím první díl :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je naprosto bombastickej, takže ho určitě zkus! :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)