14. února 2015

sobota, února 14, 2015
bez komentáře štítky

Od Kristý jsem si vypůjčila další TAG, protože se mi hned na první pohled zalíbil. Zombie apokalypsu jakožto téma miluju odjakživa. Pokud máte někdo chuť si ho taky vyplnit, hurá do toho.

O čem TAG tedy je:
  • Máme 10 otázek
  • Vybírám si 5 libovolných knih, které mám zrovna po ruce
  • Losuju jednu z mnou vybraných knih
  • Knihou listuju a zastavím se náhodně na některé straně
  • První jméno, které na stránce uvidím, je odpovědí na otázku
  • Z každé knihy získám odpověď na celkem dvě otázky
 
1. Kdo by při zombie apokalypse zemřel jako první?
Pekáč buchet - Míša: Jáááj, tak to je mi líto, Míšu mám ráda, ale když se nad tím zamyslím, tak je tak praštěná a neposedná, že bych se ani nedivila, kdyby nějakému tomu zombíkovi vběhla omylem sama do náruče.

2. Koho bych strčila zombíkům do náruče, abych se zachránila?
Volání sirény: Prokletí - Liam: To i celkem sedí. Nemůžu říct, že bych Liama neměla ráda, protože je celkem fajn, ale určitě jsem si ho nezamilovala natolik, abych se nechala radši sežrat, než se ho zbavit.

3. Kdo se první přemění v zombie?
Tanečník - Percey: Tak s tím nemám sebemenší problém. Percey je sice hodná ženská, ale za celou knihu jsem jí nepřišla na chuť. Možná proto, že ji neměla ráda ani Sachsová, kterou na druhou stranu zase zbožňuju.

4. Kdo mě strčí do náruče zombíkům, aby se zachránil?
Hunger Games: Vražedná pomsta - Peeta: Tak tohle zabolelo! :D Zrovna od něj bych to nečekala!

5. Idiot týmu?
Božský bastard - Bennett: No,  neřekla bych, že je Bennett zrovna idiot se svým vysokoškolským vzděláním a faktem, že je v čele velmi úspešné multimilionové firmy, ale pokud by to slovo idiot bylo myšleno jako šašek, musela bych souhlasit, protože v tomhle smyslu je Bennett skutečně idiot. I Chloe to o něm říká!

6. Mozek týmu?
Hunger Games: Vražedná pomsta - Haymitch: Hallelujah, jsme zachráněni! Haymitchovi bych se bez zaváhání svěřila do péče, protože je to skutečně operační mozek. Jen bych mu asi schovala všechen chlast, protože jeho opičky by nás mohly zabít.

7. Ošetřovatel týmu?
Pekáč buchet - Kopřiva: Nevím o tom, že by byl zrovna Kopřiva nějaký super ošetřovatel, ale je to adrenalinový blázen, co šplhá po zamrzlých vodopádech, takže kurzem první pomoci určitě prošel a navíc je na něj zatraceně úžasnej pohled, takže si myslím, že bych se na ošetřovně ocitala často :D

8. Expert na zbraně?
Tanečník - Sachsová: Jupííí, opět se cítím zachráněna! Kdo by byl lepší expert na zbraně než policistka, která je shodou okolností i schovankou geniálního mozku Lincolna Rhyma?

9. Bitkař týmu?
Volání sirény: Prokletí - Liam: Tohle jméno mi vyjelo už podruhé, mám na něj nějaké štěstí. A, no... nemůžu říct, že bych byla z tohohle výsledku nějak nadšená, ale používat meč Liam určitě umí. A kromě toho mi vyšlo, že bych ho hodila do náruče zombíkovi, abych se zachránila, takže by jeho post bitkaře určitě zaujal jeho bratr Derren, který bez něj nedá ani ránu - a to je bitkař sám o sobě! :D

10. Kapitán týmu?
Božský bastard - Bennett: Opět jméno, které na mě vyskočilo podruhé. No, ale proč ne? Bennett zvládá řídit obří rodinnou společnost, takže určitě nemůže být špatný šéf. Když bude mít Haymitche, který je naším mozkem, aby mu radil, určitě to nemůže dopadnout špatně.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



0 komentářů:

Okomentovat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)