27. února 2015

pátek, února 27, 2015
8 komentářů štítky
zdroj: readingicon.com
 Únor sice ještě neskončil, ale jsem si jistá, že o víkendu žádnou novou knihu nedostanu, takže jsem se rozhodla knižními přírůstky, které obohatily mou knihovnu v únoru 2015, pochlubit už teď. A vzhledem k tomu, že nejsem žádný profesionální fotograf a fotím jenom tím stylem, že zmáčknu čudlík, to podle toho taky vypadá, takže ty fotky berte, prosím, s rezervou :D
O jaké knihy se tedy jedná?

Knihy, jaké jsem vyhrála:


Poprvé v životě se mi podařilo zvítězit v soutěži, takže jsem od Knižního světa dostala Osud od Louise Bagshawe. Knihu jsem ještě nečetla a v nejbližší době asi ani nebudu, protože na to nemám čas a navíc se jedná o romantický příběh, které já normálně nečtu, takže na to musím mít náladu. Ale mamka knížku už přelouskla a líbila se jí a právě ji plánuju půjčit babičce, takže se u mě Osud určitě nudit nebude :) Ještě jednou Vám, holky, děkuju, že jste mi knihu poslaly!


Knihy, jaké jsem si koupila:


Byla jsem dost překvapená, když jsem zjistila, že jsem si pořídila v tomto měsíci dvě knížky. Spoustě z vás se to samozřejmě bude zdát málo, ale já knížky normálně vůbec nekupuju, protože na ně nemám peníze, proto koupené knihy budou taky ve většině článků o mých přírůstcích chybět. Teď jsem ale provětrala peněženku kvůli Monumentu 14 od Emmy Laybourne a taky kvůli Kukačce od Karolíny Limrové, na kterou jsem se chystala už dlouho. Zatím jsem ani jednu knížku nečetla, ale jakmile se mi naskytne trochu volného času, pustím se do nich.


Knihy, jaké jsem dostala:


A tady už mám knížky, které jsem dostala jako recenzní výtisky, za což jsem všem nesmírně vděčná a moc si toho vážím! Nakladatelství Fragment mi za únor poslalo ke zrecenzování tři knihy: Arkádii - Procitnutí (recenze zde) od Kaie Meyera, Volání sirény - Prokletí (recenze zde) a Volání sirény - Pomsta (recenze zde) od Michaely Burdové. Klub Julese Vernea mi zaslal recenzní výtisk knihy Horší než smrt (recenze zde) od Zdeňka Jukla a nakladatelství Omega bylo tak laskavé a darovalo mi Kytici (recenze zde) od Karla Jaromíra Erbena ve zcela novém vydání.


Všechny knihy pohromadě:


A tady už jsou všechny ty krásky pohromadě. Jejich konečný počet je 8, což bude opět pro spoustu z vás málo, protože skoro všechny články o měsíčních přírůstcích bývají mnohem rozsáhlejší, ale já bych těch knížek víc nepřečetla, i kdybych se rozkrájela, protože kvůli škole teď čtení moc nestíhám. Proto jsem za tento počet knih šťastná jako blecha, protože jsem jich tolik za jeden měsíc snad ještě nikdy nenastřádala. Takže ještě jednou moc děkuji všem, kteří se na doplňení mé knihovny podíleli, opravdu si toho nesmírně vážím!




Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



8 komentářů:

  1. Krásné přírustky! Monument 14 mám doma taky, ovšem kdy se k němu dostanu netuším :/
    Jinak já mám za tento měsíc také 8 knih (pokud správně počítám), tak jsme na tom stejně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já se k Monumentu ještě nějakou dobu nedostanu, chci si nejdřív pořídit následující díly, abych mohla ve čtení hned potom navázat :) Taky osm? Tak to si můžeme podat ruce :D

      Vymazat
  2. Jéé, Kukačka! :-) No jak to, že jsi ji ještě nečetla, hm? To je přece povinné :-))
    Monument mám doma, taky se na něj chystám :-) A na Arkádii, samozřejmě! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, stydím se za to :D Knížky od bezhraničářů mám přečtené všechny právě kromě Karolky, už dlouho to chci napravit, tak jsem se rozhodla, že začnu Kukačkou :) Na tu její upíří sérii se vrhnu potom :)

      Vymazat
  3. Nooo, je fakt, že její upířinu taky ještě nemám přečtenou... Ale já se k ní někdy dostanu! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné přírůstky :D. Těší mě, že se kniha Osud líbila :D. O Monumentu bych tu mohla básnit hodně dlouho, takže to zkrátím tím, že ti doporučím, abys ho přečetla co nejdříve :D.
    O Volání sirény jsem také hodně přemýšlela, ale zatím jsem je odložila.
    A Arkádii právě čtu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jednou za Osud děkuju :)
      Monument 14 má spoustu kladných recenzí a už se na něj těším, ale asi si ho přečtu až dostanu následující dva díly, abych mohla hned potom ve čtení navázat a nenervovat se, jak to dopadne :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)