28. května 2016

sobota, května 28, 2016
14 komentářů štítky
zdroj: readingicon.com
Duben skončil a já vám přináším své nové přírůstky do knihovny. Jako obvykle z nich mám nesmírnou radost a neustále se na ně dívám, abych se ujistila, že jsou ty zlatíčka teď vážně moje. Zajímá vás, co je u mě nového?

Knihy, jaké jsem vyhrála: 

velké prd :D

Knihy, jaké jsem si koupila:

maturitní shon, takže nic

Knihy, jaké jsem dostala:


V dubnu mi do sbírky přibyly pouze recenzní výtisky. Protože jsem kvůli maturitě čtení opravdu nestíhala, tak jsem se krotila. Nejprve mi od nakladatelství Omega dorazila kuchařka Hostina ledu a ohně, následně jsem od portálu Fantasya dostala Dědičku ohně a od nakladatelství Beta Dům, ve kterém jsme vyrůstali. A jako poslední jsem ještě obdržela Nocte od knihkupectví Martinus. Recenzních restů mám tudíž hodně a už se do nich pomalu pouštím.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. Zavidím ti tu Dědičku ohně :) Tuhle serii mám moc ráda, objevila jsem ji teprve nedávné, tak jsem zatím u druhého dílu, bohužel knihy jsem si půjčila pouze elektronicky z naší městské knihovny :D Ale doufám, že je všechny budu mít jednou i doma. :)
    Na knihu Nocte zase pořád naražím... už dlouho ji mám v seznamu, co bych si chtěla přečíst, ale zatím jsem se k tomu nedostala :D
    Zbylé knihy jsou taky skvělé. :)
    Přeji příjemné čtení.
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Celaenu Sardothien čtu od začátku, co vyšla, ale je těžké to čekání na nové díly :D Dědička ohně je zatím nejlepší, takže se máš určitě na co těšit. A snad knihy co nejdřív získáš domů, přeci jenom si to tahle série zaslouží :3

      Vymazat
  2. Nocte bylo docela super čtení, na to se těš a Dědičku mám také doma, jen jsem ještě nenašla tu sílu, se do ní pustit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to docela bichle, co? Byla jsem fakt překvapená, když mi dorazila, ale strašně mě baví! :) Sarah se díl od dílu zlepšuje. A na Nocte jsem opravdu zvědavá :)

      Vymazat
  3. Moc pěkné přírůstky :) Na Nocte se těš, mě vážně mile překvapilo :) A Dědička ohně- závist :) Hezké čtení, těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nocte všichni chválí, tak snad mě nezklame :) Zatím nevím, co si myslet nebo čekat :D

      Vymazat
  4. Nocte jsem také obdržela od Martinusu a musím Tě popohnat, protože já potřebuji slyšet Tvůj názor na knihu (na 100% bude nadšený, to si piš), ale hlavně s někým potřebuji sdílet tu ''nenávist'' vůči CooBoo za to, že ještě nevydali druhý díl... to pochopíš až knihu dočteš :-D
    Přeji pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On má být druhý díl? :O Myslela jsem, že je to samostatný román :D

      Vymazat
    2. Je to trilogie a asi začnu pro druhý díl vraždit, protože ten KONEC... porozumíš, až dočteš :D

      Vymazat
    3. Aha, tak to je pro mě novinka :D No, uvidím, co na mě na konci bude čekat :D

      Vymazat
  5. Nocte je naprosto super knížka! Dneska jsem jí dočetla ... sice jsem v noci skoro nespala, ale přečetla jsem jí ani ne za den :) I ostatní vypadají dobře, tak si užij čtení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nocte mi doporučuje fakt každý, tak snad nezklame :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)