22. května 2015

pátek, května 22, 2015
4 komentáře štítky
zdroj
Název: Nikita
Země původu: USA
Roky vysílání: 2010 - 2013
Domovská stanice: The CW
Tvůrce: Craig Silverstein
Žánr: Drama, Akční

Hlavní obsazení: Maggie Q (Nikita Mears), Shane West (Michael Bishop), Lyndsy Fonseca (Alexandra 'Alex' Udinov), Xander Berkeley (Percival 'Percy' Rose), Melinda Clarke (Amanda Collins), Aaron Stanford (Seymour Birkhoff), Noah Bean (Ryan Fletcher), Devon Sawa (Owen Elliot), Tiffany Hines (Jaden)

Popis: Nikita je mladá žena, které se podařilo uniknout ze spárů tajné vládní organizace, pro kterou dělala (pod zástěrkou boje proti zločinu) špinavou práci. Nyní je na svobodě, ale to neznamená, že na ní její bývalý "zaměstnavatel" zapomněl...(zdroj: serialzone)

Co na to já?
zdroj
Kdo jste si už přečetli nějaké moje články nebo komentáře, asi víte, že miluju akční knihy a seriály. Proto pro vás nejspíš nebude překvapení, že jsem se zamilovala i do špionského seriálu Nikita, který je o bývalé nájemné vražedkyni, která teď bojuje proti organizaci, která ji vycvičila. Seriál je plný vynikajících a sympatických herců a díky akcí nabitým scénám mě příběh pohltil okamžitě. První dvě série jsem sledovala opět jako maraton, kdy jsem tahala jeden díl za druhým. Třetí série mě trochu zklamala a někde v polovině jsem ji dokonce přestala sledovat, ale po pár měsících, kdy ve mně neustále hlodal hlásek, že to takhle přeci nemůžu nechat, jsem se k Nikitě vrátila. Dokoukala jsem třetí řadu a najednou mě začala zase bavit, až jsem se divila, co se mi na ní předtím nezdálo. A zkrácená finálová série pro mě byla jako zákusek - byla naprosto dokonalá, snad ještě lepší než první řada! Perfektnější zakončení tvůrci snad ani nemohli vymyslet. Pokud jste tedy Nikitu ještě neviděli, rozhodně vám ji doporučuju.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



4 komentáře:

  1. Super článek. Na Nikitu jsem koukala, ale jaksi jsem ji nedokoukala, takže díky za připomenutí. Teď jenom zjistit, kterým dílem jsem skončila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač! :) A myslím, že neuškodí, když se na ni podíváš celou od začátku :D

      Vymazat
  2. Aaaaaaa, Nikita! :-))) Za to, žes mě přivedla k tomuto seriálu, ti budu navěky vděčná! ;-) :-D A teď mám chuť se na něj podívat znovu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem ráda, že jsem na Nikitu nalákala tolik lidí jen proto, že jsem napsala povídku, která byla Nikitou inspirovaná :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)