2. dubna 2017

neděle, dubna 02, 2017
16 komentářů štítky
zdroj: readingicon.com

Březen skončil a já vám přináším své nové přírůstky do knihovny. Tentokrát jsou ovšem za poslední dva měsíce, ne za jeden jako normálně. Jako obvykle z nich mám nesmírnou radost. Zajímá vás, co je u mě nového?

Knihy, jaké jsem vyhrála: 

velké prd :D

Knihy, jaké jsem si koupila:



Protože jsem si v lednu a únoru nic nekoupila, dovolila jsem si v březnu zkompletovat jednu ze svých sérií. Koupila jsem si Cress a Hvězdy nad hlavou, takže už mám konečně kompletní Měsíční kroniky. :)

Knihy, jaké jsem dostala:

Dále tu mám recenzní výtisky. V únoru jsem od ČBDB dostala Fontánu (recenze zde), což byla jediná kniha, co mi v tom měsíci přibyla, takže jsem se nakonec rozhodla únorové přírůstky spojit s těmi březnovými. Od portálu Fantasya jsem pak za březen dostala Krvavé ostří (recenze zde) a před pár dny mi opět ČBDB zajistil Srdce v času.

Všechny knihy pohromadě:

Konečný počet mých únorových a březnových kamarádů je tedy pouze 5, díky čemuž jsem na sebe opravdu moc pyšná. Snad to takhle půjde i dál. :)


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



16 komentářů:

  1. Pěkné kousky, zvlášť Krvavé ostří a Cress :))

    OdpovědětVymazat
  2. Vzdycky kdyz vidim Maas, taj bych ji nejradsi hned otevrela, je to srdcovka, tezka. Takze krasne prirustky a preju krasne cteni. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) A já Sarah taky miluju, je opravdu úžasná! :)

      Vymazat
  3. Krásné kousky,
    Měsíční kroniky a Krvavé ostří už mám dávno za sebou a zbytek mám taky na seznamu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těším se, až se do Měsíčních kronik pustím, mám je v plánu na léto. :)

      Vymazat
  4. Ty Hvězdy nad hlavou si musím také časem dokoupit! :D
    Líbí se mi, že CooBoo dalo Krvavému ostří ten bílý hřbet, aby to krásně ladilo k tomu zbytku. To anglické vydání je modré, tak mi to tam trochu trčí. :D
    Já se teda musím pochlubit, že jsem se v březnu taky krotila! Přibyly mi jen dvě fyzické knížky, z toho jedna byla recenzní výtisk. Sice jsem si teda další dvě knížky předobjednala, ale ty dorazí až v květnu, tak to neplatí. :D Předpokládám, že i v dubnu se budu krotit. Ale květen s veletrhem... To zas bude něco. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě... v květnu je Svět knihy, takže já se teď snažím krotit co nejvíc. Ale zatím jsem si od začátku roku koupila jen dvě knihy, takže se mi to celkem daří. :D

      Vymazat
  5. Moc pěkné nové kousky :) Sama bych nevěděla, do čeho se pustit dříve :)

    OdpovědětVymazat
  6. Cress ti závidím, chcem si ju prečítať a rovnako tak aj Hviezdy nad hlavou:D Ale nie, samozrejme len v dobrom, krásne prírastky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si chci Měsíční kroniky hrozně moc přečíst, ale nejprve jsem čekala, než je budu mít kompletní, a teď čekám na léto. :D Dřív to bohužel nestíhám.

      Vymazat
  7. Hezké přírůstky :)
    Já jich za březen koupila asi osm, budu se muset polepšit...

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)