31. července 2015

pátek, července 31, 2015
14 komentářů štítky

 Včera mi přišel další balíček s recenzním výtiskem. Tentokrát od Megaknih. Na tuhle knihu jsem se hodně těšila.


Copak to asi bude? :)


Ták. Je to první díl ze série Nástoje smrti: Město z kostí. Knihu jsem už četla, ale rozhodla jsem se, že si celou sérii pořídím i domů a dám si re-reading, takže už na tom pracuju :)



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. Město z kostí jsem už četla a docela se mi líbilo :D Ale tahle nová obálka je skvělá :D Mimochodem přeji pěkné čtení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já ho taky četla, ale těším se na re-reading :) No, já tuhle filmovou obálku sundala, nemám je ráda, a navíc se mi víc líbí ten obal pod tím :)

      Vymazat
  2. Moc pěkný přírůstek :) Město z kostí už jsem četla, ještě to starší vydání :) Pod příšernou kreslenou obálkou se ukrýval skvělý příběh :) Tak a´t se ti líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem poprvé četla to starší vydání. Ta obálka byla fakt příšerná, ale příběh opravdu skvělý :)

      Vymazat
  3. Nová obálka Města z kostí je vážně úžasná, přeji pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, pokud myslíš tu pod filmovým obalem :D Ten se mi líbí moc, zatímco ten filmový jsem sundala, protože se mi právě naopak vůbec nelíbí :D Moc mi nesedí, když se dávají na knihy fotky z filmů.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Určitě jo, už jsem ji četla a líbila se mi moc :)

      Vymazat
  5. Pěkná knížka. :) Nástroje smrti mi opravdu hodně lidí doporučuje a mě to zaujalo, tak už to mám pěkně dlouhou dobu na svém seznamu. :) U některých knih mám dojem, že se nikdy nedostanu k jejich přečtení. :) Je prostě příliš málo času. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám. Taky je na mém seznamu tolik knih, že je nejspíš všechny nikdy nepřečtu :( Ale na Nástroje smti si čas určitě najdi, je to úžasná série, u které by byla obrovská škoda, kdybys ji vynechala ;)

      Vymazat
  6. Má oblíbená série :-) Taky se mi ta filmová obálka nelíbí :D A to, že toho herce nesnáším, taky nepomáhá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně někdo, kdo má na tu obálku stejný názor jako já :D Sice mám na rozdíl od tebe Jamieho ráda a v roli Jace se mi líbil, ale to nemění nic na tom, že ten film nebyl taková bomba a já nemám ráda filmové obálky (až výjimky, samozřejmě) :D

      Vymazat
    2. To jo, film nic moc. Jsem zvědavá, jak dopadne seriál. Ale si říkám, že horší než film už to být snad nemůže.. Těším se na něj. Herci mě zaujali, zatímco skoro všichni ostatní nadšení nejsou :D No, uvidím. Budeš na něj koukat?

      Mně se třeba líbí filmová obálka Labyrintu. Ta je momentálně jediná, kterou si teď vybavím :)

      Vymazat
    3. Jasně, že budu koukat. Už se na ten seriál přímo klepu! Herci se mi taky líbí, sedí mi, i když jsem zatím ještě nestrávila Luka :D A nevím, jestli někdy vůbec jo. Horší než film to určitě nebude, protože i když už jsou známé odchylky od knihy, jaké udělaly, myslím, že se to bude knihy držet víc než film, protože mají více prostoru a času, kam všechny ty scény nacpat :)

      A jo, tahle obálka se mi taky líbí :) Nebo třeba obálka od Yoli k Hvězdy nám nepřály, tam jsem si schválně pořídila tu filmovou obálku ;)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)