7. července 2015

úterý, července 07, 2015
12 komentářů štítky
zdroj
Název: Arrow
Země původu: USA  
Roky vysílání: 2012 - ???? 
Domovská stanice: The CW
Tvůrce: Marc Guggenheim, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg
Žánr: Akční, Drama, Mysteriózní, Dobrodružný

Hlavní obsazení: Stephen Amell (Oliver Queen / Arrow), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah 'Laurel' Lance / Black Canary), Colton Haynes (Roy Harper / Arsenal), Paul Blackthorne (Quentin Lance), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Colin Donnell (Thomas 'Tommy' Merlyn)

Popis: Po objevení vraku lodi je miliardářský playboy Oliver Queen prohlášen za mrtvého. Jenže po pěti letech je objeven na jednom z ostrůvku uprostřed Pacifiku. Poté, co se vrátí zpět do rodného Starling City, je přivítán svou matkou Moirou, sestrou Theou a nejlepším kamarádem Tommym. Všichni však cítí, že posledních krušných 5 let ho změnilo. Oliver ovšem pravdu o tom, kým se opravdu stal skrývá a snaží se odčinit prohřešky svého mládí. Začíná tím, že si chce usmířit svoji bývalou přítelkyni Laurel Lancovou. Dále pak vytváří postavu ochránce bezmocných Arrowa. Ten po nocích napravuje to, co přes den napáchala jeho rodina a jiní bídáci z bohaté společnosti a snaží se vrátit zašlou slávu kdysi zařícímu Starling City. Přes den nadále vystupuje jako záletný a bezstarostný boháč, jakým býval dříve. Jediný, kdo zná jeho tajemství, je jeho řidič a bodyguard v jedné osobě - John Diggle. Jenže postava ochránce slabých se vůbec nezamlouvá místní policii, obzvlášť Laurelinu otci - detektivovi Quentinovi Lancemu. Ale ten není pro Arrowa jediným nebepečím. Oliverova vlastní matka totiž ví o 5 let starém potopení lodi mnohem víc, než si kdo dokáže představit... (zdroj: serialzone)

Co na to já? 
zdroj
Jsem si jistá, že o Arrowovi jste už všichni alespoň slyšeli, protože jestli ne - v jakém to žijete vesmíru? :O Arrow byl v první své sezóně opravdu hit, mluvilo a psalo se o něm naprosto všude. V současné době je ještě známější, i když kvalita seriálu jde dolů. Tady mě ale neberte za slovo, to, že považuju příběh, který tvůrci v poslední sérii vymysleli, za tak trochu blbost, mohlo spoustě dalším lidem připadat parádní. A navíc - i když mě Arrow v tomto roce spíš zklamal, stále mám v paměti jeho perfektní začátky a rozhodně neplánuju se seriálem skončit. Mám ho ráda, jen bych si holt přála, aby se tvůrci vzpamatovali a vrátili se k tomu, co bylo dřív. Anebo šli novým směrem, jen ne takovou pitomou cestou. Ale bez ohledu na to, že teď se sledováním Arrowa spíš bojuju, je to jeden z mých oblíbených seriálů, který vám můžu jen a jen doporučit :)




Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



12 komentářů:

  1. Na začátku jsem na něj koukala, ale od té doby, co to s ním začalo jít z kopce, už mě to nebaví... (kašel, kašel, bylinky vyléčí protrhlé plíce, kašel, kašel :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, fakt se tam teď objevují dost blbosti :D Ale baví mě to pořád.

      Vymazat
  2. Hmm, nezní to špatně, že bych tomu dala šanci? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě dej, je to skvělý seriál :) Na začátku určitě :D

      Vymazat
  3. Arrow je naprosto skvělý seriál, takže za mě skvělý výběr :)

    OdpovědětVymazat
  4. Arrow je skvělý :-) Sleduješ i The Flash?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně :) A musím říct, že se mi líbí dokonce víc než Arrow :) Víc než první řada asi ne, ale rozhodně víc než to, co tam teď předvádí :D

      Vymazat
    2. Jé, tak to jsme dvě, taky mě teď mnohem víc baví Flash :)

      Vymazat
    3. Nejsme samy, slyšela jsem to od více lidí :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)