1. července 2015

středa, července 01, 2015
14 komentářů štítky
zdroj: readingicon.com
Červen už je u konce a já vám přináším své nové přírůstky do knihovny. Jako obvykle z nich mám nesmírnou radost a neustále se na ně dívám, abych se ujistila, že jsou ty zlatíčka teď vážně moje. Zajímá vás, co je u mě nového?

Knihy, jaké jsem vyhrála: 


Podařilo se mi vyhrát knihu Šepotání od A. G. Howard. Už jsem ji četla a dokonce ji mám i doma, ale líbila se mi tak moc, že jsem si říkala, že bych ji potom pořídila sestřence k narozeninám. Díky soutěži ji pro ni už mám :)

Knihy, jaké jsem si koupila:


Ach jo, já jsem prostě příšerná. Už kolik měsíců si říkám, že budu šetřit a nebudu za knihy tolik utrácet a stejně se měsíc co měsíc děsně rozšoupnu :D Pořídila jsem si S láskou Rosie, Ostrov lhářů (recenze zde), Hell boys, Příliš mnoho Kateřin a Inkarceron.

Knihy, jaké jsem dostala:


Tuhle nadílku jste už mohli vidět, protože jsem se chlubila s knihami, které jsem dostala k narozeninám, ale dám je ještě sem do společného článku. Takže tohle jsou moje narozeninové dárky: Labyrint: Útěk, Spáleniště: Zkouška, Pět, Monument 14 - Nebe v plamenech, Monument 14 - Cesta pustinou a Vzdor.


A tady už mám knížky, které jsem dostala jako recenzní výtisky, za což jsem všem nesmírně vděčná a moc si toho vážím! Nakladatelství Fragment mi za květen poslalo ke zrecenzování pět knih: Bohové Olympu: Proroctví (recenze zde), Bohové Olympu: Neptunův syn (recenze zde), Bohové Olympu: Znamení Athény (recenze zde) od Ricka Riordana a dvě učebnice Dějepis v kostce (recenze zde) od Marie Sochrové. Taky jsem díky čerstvě uzavřené spolupráci s knihkupectvím Megaknihy získala Fangirl (recenze zde) od Rainbow Rowell a knihu Ententýky (recenze zde) od M. J. Arlidge jsem dostala od další nové spolupráce - nakladatelství Beta.

 Všechny knihy pohromadě:


A tady už jsou všechny ty krásky pohromadě. Jejich konečný počet je 18 (nepočítám Šepotání, které stejně přepošlu dál). Jo, je to jistý, jsem definitivní cvok.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. Nevim, co obdivovat drive, asi Sepotani a Hell boys, ty bych take chtela :)
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné knížky! :-D Spoooustu z nich bych si chtěla přečíst! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Tak to já mám vždycky, pokaždé u měsíčních chvástaček ostatních vyloženě slintám :D

      Vymazat
  3. Moc pěkné přírůstky a hlavně je jich pořádná kupa :D Pět jsem před pár dny dočetla, knížka se mi vážně líbila :) A Hell Boys a Ostrov lhářů bych si taky moc ráda pořídila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, a já vím - říkám, že jsem cvok :D Pět zrovna čtu, je to pěkná knížka, ale pořád čekám na něco, z čeho si sednu na zadek, protože jsem čekala víc. Hell Boys jsou skvělý, snad brzy napíšu recenzi, a Ostrov lhářů mě docela zklamal :( Kvůli recenzím a nadšeným ohlasům jsem opravdu očekávala mnohem, ale mnohem víc.

      Vymazat
  4. Krásné přírůstky :-). Inkarceron budu mít v červnových přírůstcích také :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak to je fajn, už jste ho četla?

      Vymazat
    2. Nene, ještě ne :). Ale snad brzy. Knížky si vybírám podle chuti :).

      Vymazat
    3. Jo, to já taky. Jen mě zajímal další názor na knihu :)

      Vymazat
  5. Moc pěkné přírůstky. Monument ti tedy hodně závidím a Šepotání a Vzdor bych si také jednou ráda přečetla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) No a já Monument ještě pořád nečetla, mám toho na čtení fakt hodně a nevím, co mám číst dřív :D

      Vymazat
  6. Parádní knížky :) Ani ti sem nebudu rozepisovat jaké knížky, které máš v tomto článku vyfocené bych si ráda přečetla, protože by jsi tento komentář četla hodně dlouho, ale rozhodně ti všechny knihy závidím. Gratuluji k výhře snad se tvé sestřence bude tato kniha líbit já bych si ji hrozně ráda přečetla. :)
    http://readingwithlu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No jo, tak to mám vždycky :D Taky všem jejich knížky závidím. Taktéž doufám, že se bude Šepotání sestřence líbit, ale určitě by mohlo :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)