24. července 2015

pátek, července 24, 2015
9 komentářů štítky
zdroj
Ahoj, všichni! 
Kdo sem chodíte pravidelně, asi víte, že pracuju ve fabrice na výrobu automobilových součástek a mám turnus s dvanáctihodinovými směnami. A právě kvůli tomu teď drasticky nestíhám číst a opravdu mě to nesmírně štve. Proto jsem teď v noci, když jsem měla noční, nakráčela do kanceláře s tím, že si beru v neděli volno za účelem čtení (což jsem jim samozřejmě neřekla, ale říkám to vám :D).

A když už jsem si vzala v neděli to volno, musím toho využít, takže jsem se rozhodla, že si uspořádám Nedělní read-a-thon. Bude probíhat v neděli 26. 7. a to celých 24 hodin. Nebudu číst celou tu dobu, protože v noci budu určitě spát, ale pak během dne se toho pokusím přečíst co nejvíc :)

Vím, že je to narychlo a že se každému z vás nemusí neděle hodit, takže pokud se nebudete chtít nikdo zúčastnit, pustím se do toho sama, ale určitě bych byla ráda, kdybyste mě v tom nenechali samotnou :)

A co mám tedy v plánu zvládnout? 

Dočíst:

Už nějakou dobu mám rozečtený první díl Školy dobra a zla od Somana Chainani, který jsem ale neustále odkládala kvůli recenzním výtiskům, takže mi chudáček už asi dva týdny leží rozečtený na poličce. Je dost možné, že knížku dočtu už během zítřka, kdy taky plánuju číst, ale pokud ne, určitě ji dočtu právě v neděli.




Přečíst:

Dostala jsem chuť na další Greenovku, takže když jsem se rozhodovala, jakou knihu bych ráda v neděli slupla na posezení, moje volba padla na Příliš mnoho Kateřin. Sice jsem od něj stále ještě nečetla Hvězdy nám nepřály, ale mně se zkrátka nechce brečet. Depku mám teď z práce permanentně, takže bych si u knížky ráda odpočinula, a tak Hvězdy neustále neodkládám. 



Rozečíst:

U této kategorie jsem bojovala nejdéle. Mám doma obrovské množství nepřečtených knih a ještě větší množství těch, u kterých bych si ráda dala re-reading, takže jsem zažívala vyloženě muka, když jsem se rozhodovala, kterou z těch všech knih zvolit. Nakonec moje volba (z donucení) padla na Vzdor od Sarah Crossan. Je to druhý a konečný díl série Dech, jehož první díl mě moc nebavil, takže se mi do druhého dílu nechtělo - a stále nechce, ale rozhodla jsem se, že to dočtu, dokud si to ještě pamatuju, takže mi držte palce, abych se k tomu dostala :D



Uvidím, kolik toho stihnu, ale i kdybych dala jen Příliš mnoho Kateřin, budu spokojená, protože celý můj červenec je na čtení opravdu hodně chabý. V srpnu, kdy budu mít jinou brigádu, určitě plánuju uspořádat ještě nějaký read-a-thon, tentokrát delší, abych toho stihla víc, ale to předbíhám :) Teď se budu soustředit jen na neděli. Tak co, půjdete do toho někdo se mnou?


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



9 komentářů:

  1. Haleluja první datum, které se mi hodí! Sice teď v létě jsem líná číst, a kvůli toho vedra se mi vlastně nechce nic, ale i tak se zúčastním a pokusím se za ten den přečíst co nejvíc.. protože ehm.. no těch knih čeká opravdu hodně. Jdu se vrhnout na článek :) a držím palce tobě i sobě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, díky, tak to je paráda, že v tom nebudu sama! :) Mně se právě taky všechny ty datumy nehodily kvůli práci, tak jsem se naprdla a rozhodla se, že si uspořádám nějaký read-a-thon sama :D Budu se těšit, co obě zvládneme ;)

      Vymazat
  2. Rozhodně v tom nebudeš sama :D Dnešním dnem mi skončila praxe a stále doháním čtecí resty, takže se mnou můžeš počítat taky :D Každopádně držím palce, abys stihla všechno, co si plánuješ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda, tak už jsme tři :) Díky, taky doufám, že se mi podaří alespoň ty dvě knihy přečíst, ale uvidím, jak na tom budu v neděli :) Taky ti držím palce ;)

      Vymazat
  3. Jéé konečně mi sedí datum. Rozhodně jdu do toho také. Všem zúčastněným držím palce. :)
    https://we-need-books.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak se taky zúčastním. Je to můj první read-a-thon, tak uvidím, jak se povede. Sice nebudu mít moc času, ale stějně doufám, že toho přečtu hodně. :) Skvělý výběr knih.

    OdpovědětVymazat
  5. Žeby? Ešte vidím, ale veľmi rád by som sa zapojil :)
    www.universeofwonderfulbooks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě se taky zapojím, zrovna mám volnou neděli :-) Nejspíš vyberu nějakou knihu, která mi tu dlouho leží :-D
    Tak ať toho přečteme co nejvíc! :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Juch, tak jsem na chvíli od knížky odběhla, abych se sem mrkla a hned jsem narazila na tolik nových zájemců :) Všem držím palce!

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)