9. dubna 2017

neděle, dubna 09, 2017
14 komentářů štítky
zdroj
Název: Iron Fist
Země původu: USA 
Roky vysílání: 2017 - ????

Domovská stanice: Netflix 
Tvůrce: Scott Buck 
Žánr: Drama, Akční
 
Hlavní postavy: Finn Jones (Danny Rand/Iron Fist), Jessica Henwick (Colleen Wing), Jessica Stroup (Joy Meachum), Tom Pelphrey (Ward Meachum), David Wenham (Harold Meachum), Wai Ching Ho (Madame Gao), Rosario Dawson (Claire Temple)

Popis: Daniel Rand se vrací do New Yorku po letech, kdy záhadně zmizel a nikdo neví, kde se nacházel. Hrdina bojuje proti kriminálním živlům, které město sužují. Využívá k tomu své neuvěřitelné kung-fu dovednosti a schopnost soustředit do své pěsti ohromnou sílu. (zdroj: serialzone)

Co na to já?
zdroj
Po docela dlouhé době tu mám další seriálový tip (už mi začínají docházet :D). Teď jsem ve škole zavalená hlavně povinnou četbou a referáty, takže seriály vůbec nestíhám, ale člověk si občas potřebuje udělat krátkou pauzu. Tu jsem si já udělala asi před dvěma týdny, kdy jsem během víkendu zhlédla celou první řadu nového superhrdinského seriálu od Netflixu - Iron Fist. Tyhle netflixovské seriály mám moc ráda a s potěšením musím říct, že se mi tahle jejich novinka zatím líbila nejvíc. Danny je opravdový sympaťák a svým osudem mi připomínal dalšího mého oblíbence - Olivera Queena ze seriálu Arrow. Taky se mi moc líbí herecké obsazení, nejsou tam žádné velké hvězdy, na které by se snažili mermomocí nalákat diváky, ale zároveň to nejsou ani úplní nováčci, o kterých bych nic nevěděla. Hlavní roli hraje skvělý Finn Jones, kterého znám jako Lorase ze Hry o trůny, pak se tam objevili herci z mého oblíbeného seriálu Banshee a spousta dalších. S Iron Fistem jsem opravdu spokojená a těším se na pokračování. :)



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. no pekne jsi me nalakala, koukala jsem na trailer a strasne se to podoba Arrowovi, opravdu, ale ten uz me po nekolika radach prestal bavit, tak uvidim, jestli vyzkousim i toto...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na Arrow už taky nekoukám, přestal mě bavit, ale Danny má s Oliverem společné jen to, že jsou oba milionáři, co se na pár let ztratili, jinak každý sledují svou vlastní cestu. Já Dannymu věřím, že si úroveň udrží, zvlášť, když jde o seriál na Netflixu, to už je samo o sobě známkou kvality. :)

      Vymazat
  2. Ale to nevypadá vůůůbec špatně! Sice poslední dobou nevím, kam dřív skočit, ale na tohle si čas udělám :D Díky za tip! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teda myslím, že mohl být Iron Fist lepší. Dost jsem se na to těšila a možná proto mě to nakonec i zklamalo. Ale zas jako zkoukla jsem to za víkend, to ne že ne. :D Nejvíc mě bavil asi Ward a jeho dějová linka, to podle mě bylo takové nejzajímavější.
    U mě osobně z téhle spolupráce Marvel a Netflix zatím vede Daredevil, hlavně ta jeho druhá série byla totálně boží a já se nemůžu dočkat Punishera. :D A díky Davidu Tennantovi jsem si dost užívala i Jessicu Jones. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daredevila mám taky moc ráda, ale Iron Fist se mi líbil víc. Já od něj právě nic nečekala, no. :D Nezjišťovala jsem si nějaké střípky, o čem by to mělo být, takže jsem se do toho pak pustila s čistým štítem. Ale jinak souhlasím s tím, že Ward byl nejzajímavější! :)

      Vymazat
  4. Skvělý tip :) O tomto seriálu jsem ještě neslyšela, ale vypadá to zajímavě :) Hned jak nebudu tolik zavalená školou, tak se na něj kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já se zatím dostala jen k druhému dílu, ale líbí se mi a určitě ho časem dokoukám. Ale přijde mi, že se to hodně podobá seriálu Arrow od Marvelu. I když možná budu mít po dalších dílech jiný názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Arrowovi to podobné je, ale s tím tvůrci nic nenadělají, když jedou podle komiksu. Každopádně mně to nevadí. :)

      Vymazat
    2. Taky mi to nevadí, ale sledovat Arrowa a Iron Fista ve stejné době... no mám z toho pak v hlavě menší zmatek :D

      Vymazat
    3. Ty koukáš teprve na první sérii Arrowa? Nebo na tu současnou? Protože mně přišel podobný jen ten začátek, teď už by to mělo být v pohodě. :)

      Vymazat
  6. Iron Fist som pozrela dosť rýchlo, ale najviac sa mi páčili prvé dva diely. Ten stred bol na môj vkus dosť rozťahaný a v niektorých epizódach sa toho udialo pomenej, u mňa jednoznačne víťazí pri Netflixe Stranger things :D a Daredevil :D

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)