17. srpna 2015

pondělí, srpna 17, 2015
6 komentářů štítky
zdroj

Co jsem měla v plánu?


- Chtěla jsem dočíst knihu Syn pekel: Vlčí krev (zbývalo mi 119 stran) od Michaely Burdové.
- Chtěla jsem přečíst knihu Syn pekel: V moci démonů (270 stran) od Michaely Burdové.
- Chtěla jsem přečíst knihu Hodná holka (347 stran) od Mary Kubicy.
- Chtěla jsem dočíst knihu Vzdor (zbývalo mi 230 stran) od Sarah Crossan.



Jak jsem si vedla?

 
SOBOTA:
 
8:30 - 10:30 - Probudila jsem se v osm ráno. Šla jsem si proto obstarat ranní hygienu a snídani a o půl hodiny později se pustila do své první knihy Vlčí krev. Míša píše hodně jednoduchým stylem a kniha má velká písmena. Sice je na výšku i na šířku mnohem větší než jiné knihy, ale to nemění nic na tom, že se mi četla opravdu dobře a snadno. Zbývalo mi přečíst 119 stran a o půl jedenécté jsem měla hotovo.


10:40 - 18:30 - Po maličké pauze jsem se pustila do druhého dílu V moci démonů, který se mi četl stejně snadno jako ten první. O půl sedmé večer jsem pokořila všech 270 stran. (Vím, čtu pomalu, ale holt to tak mám. Neumím to zrychlit.)


19:00 - 23:20 - Po vysprchování jsem si zalezla do postele s další knížkou, tentokrát s recenzním výtiskem Hodná holka. Věděla jsem, že nemám šanci ji přečíst, ale chtěla jsem toho dát co nejvíc, než půjdu spát. Nakonec jsem ji kvůli únavě odložila před půl dvanáctou, kdy jsem měla přelouskáno 125 stran.

NEDĚLE:

10:40 - 16:45 - Vzbudila jsem se opět v osm, ale byla jsem líná a nechtělo se mi pustit se do čtení hned, takže knihu nakonec otevřela až skoro v jedenáct dopoledne. Byla to pochopitelně rozečtená Hodná holka, kterou jsem dočetla až za patnáct minut pět. Za tu dobu jsem přečetla zbývajících 222 stran.

20:00 - 21:30 - Pak jsem si dala delší pauzu, protože jsem měla hodně unavené oči a prostě jsem si potřebovala trochu odpočinout. Ke čtení jsem se vrátila až v osm večer v posteli. Místo původně plánované knihy Vzdor jsem ovšem popadla nový recenzní výtisk - Selekce, ze které jsem přečetla 72 stran, než jsem šla spát kvůli brzkému vstávání do práce.



Jak se na to tvářím?


Celkově jsem tedy přečetla 808 stran. Jsem na sebe lehce naštvaná, protože jsem se chtěla dostat aspoň na tisícovku, ale co se dá holt dělat. V sobotu se mi dařilo, přečetla 514 stran, ale v neděli jsem už byla zkrátka líná a unavená, takže jsem jich dala za celý den jen 294. Jinak jsem ale se sebou spokojená, protože první tři cíle, které jsem si stanovila, jsem splnila, a ten čtvrtý vlastně taky, i když jsem ho pak změnila. Rozhodla jsem se, že Vzdor zatím dočítat nebudu, a místo toho jsem se vrhla na rozečtení Selekce, která se mi zatím opravdu moc líbí :) Takže i když jsem ze sebe malinko zklamaná, spokojenost tu přeci jenom je.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Skvělé výsledky, to já read-a-thon tak úplně nezvládla... ale tobě gratuluji k 808 stránkám, to je parádní, takže žádný, že seš na sebe naštvaná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :D No jo no, někdy se holt daří, někdy ne :D A já jsem se sebou spokojená, neboj, jen jsem původně chtěla přečíst víc a v neděli jsem se fakt flákala.

      Vymazat
  2. Tys přečetla 808 stran a jsi naštvaná??? Já jich přečetla asi 50 :D No jo, těžce jsem to nezvládla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale nejsem naštvaná :D (Ne tak úplně :D) Původně jsme chtěla víc, ale i tohle beru :D
      Nevadí, příště se ti povede určitě líp ;)

      Vymazat
  3. Super výsledek! :)
    Selekce je skvělá,ta ať se ti líbí i dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :) A jsem si jistá, že se mi Selekce bude líbit i na konci ;)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)