9. srpna 2015

neděle, srpna 09, 2015
6 komentářů štítky
zdroj
Název: Continuum  
Země původu: Kanada  
Roky vysílání: 2012 - 2015  
Domovská stanice: Showcase   
Tvůrce: Simon Barry
Žánr: Drama, Sci-fi
 
Hlavní obsazení: Rachel Nichols (Kiera Cameron), Victor Webster (Carlos Fonnegra), Erik Knudsen (Alec Sadler), Stephen Lobo (Matthew Kellog), Roger R. Cross (Travis Verta), Lexa Doig (Sonya Valentine), Luvia Petersen (Jasmine Garza), Omari Newton (Lucas Ingram), Brian Markinson (Jack Dillon), Jennifer Spence (Betty Robertson)
 
Popis: Policistka Kiera Cameronová se spolu se skupinou teroristů přenese časem z roku 2077 do roku 2012. Aby je mohla dopadnout, než stihnou ovlivnit budoucnost, připojí se k místní policii... (zdroj: serialzone)
 
Co na to já? 
zdroj
Continuum mě lákalo od svého vzniku, ale je to jeden z těch seriálů, kdy čekáte na novou řadu rok, takže jsem vyčkávala a podívala se na něj až teprve před několika měsíci. Z první série jsem byla nadšená, protože to bylo něco nového a naprosto perfektně vymyšleného. Je to opravdu originální příběh, který se mi zalíbil. Taky je to konečně něco, kdy je v hlavní roli žena, která nepotřebuju zachraňovat, protože se o sebe dokáže postarat sama, a takové hrdinky já mám ráda. Taky jsem si ihned zamilovala Carlose, jejího nového parťáka v roce 2012, se kterým naváže silné přátelství. A kvůli němu jsem naprosto rozpolcená, protože ho mám vážně ráda a přála bych si ho vidět s Kierou ve vztahu, ale vzhledem k tomu, že ona má v roce 2077 syna a manžela, je to trochu složitější. Na jednu stranu bych Kieře přála, aby se k nim vrátila, protože se jí po nich nesmírně stýská, ale zase na tu druhou stranu chci, aby zůstala v minulosti a dala se dohromady s Carlosem, takže jsem fakt nerozhodná :D Druhá řada už nebyla tak dobrá jako první, ale pořád byla skvělá. To, co ovšem provedli se třetí řadou, je něco strašného. Třetí série mi opravdu nesedla a sama sebe jsem se ptala, proč se na to sakra pořád dívám. Vzhledem k tomu, že ale přišlo ohlášení, že čtvrtá série bude už poslední, dokoukala jsem to a teď netrpělivě čekám, až se poslední díly začnou vysílat. Protože i když se mi třetí řada nelíbila, jsem vážně zvědavá, jak se celý tenhle příběh uzavře a jak to všechno dopadne.
 


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



6 komentářů:

  1. Ha, Continuum jsem viděla, ale nedokoukala jsem to. To budu muset napravit :D

    OdpovědětVymazat
  2. Seriál neznám, ale vypadá zajímavě :) Děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač, doufám, že se ti zalíbí ;)

      Vymazat
  3. Další seriál na seznamu. Achjo, kdy já se mám na ty všechny seriály koukat? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítej v mém světě :D Doteď nechápu, jak stíhám chodit do školy, do práce, dělat úkoly, učit se na písemky, sledovat ty desítky seriálů, číst a do toho ještě psát (i když to teď hodně zanedbávám :D). Asi mě brzy odvezou :DDD

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)