31. srpna 2015

pondělí, srpna 31, 2015
12 komentářů štítky
zdroj: readingicon.com
Srpen už je u konce a já vám přináším své nové přírůstky do knihovny. Jako obvykle z nich mám nesmírnou radost a neustále se na ně dívám, abych se ujistila, že jsou ty zlatíčka teď vážně moje. Zajímá vás, co je u mě nového?

Knihy, jaké jsem vyhrála: 


Kupodivu se mi podařilo zvítězit ve víkendovce u nakladatelství CooBoo, v což jsem už pomalu ani nedoufala. Ale nakonec se mi to povedlo a jako výhru jsem si vybrala knihu Drakie od Sophie Jordan.


Knihy, jaké jsem si koupila:

Nebudete mi věřit, ale konečně se u mě objevil měsíc, kdy jsem si nekoupila nic! Nevěříte? Já taky ne, ale nějakým mně zázračným způsobem jsem to zvládla. Knihy jsem sice koupila, ale ani jedna nebyla pro mě, jsou to dárky pro ostatní, takže za mě obrovská spokojenost :3

Knihy, jaké jsem dostala:


A tady už mám knížky, které jsem dostala jako recenzní výtisky, za což jsem všem nesmírně vděčná a moc si toho vážím! Nakladatelství Beta mi za srpen poslalo ke zrecenzování knihu Hodná holka (recenze zde) od Mary Kubicy. Fragment mi poslalo dvě knihy a to oba díly Syna pekel (recenze na Vlčí krev zde, recenze na V moci démonů zde) od Michaely Burdové. Také jsem díky spolupráci s portálem Fantasya obdržela Divotání od A. G. Howard, které mě teprve čeká, ale už se na něj moc a moc těším. A v poslední řadě tu mám ještě dvě knihy díky nové spolupráci s Kvalitními knihami, kteří byli tak hodní a poskytli mi k recenzi Selekci (recenze zde) od Kiery Cass a Královnu Tearlingu od Eriky Johansen, kterou jsem zatím ještě nedočetla.

  Všechny knihy pohromadě:


A tady už jsou všechny ty krásky pohromadě. Jejich konečný počet je 7. Jsem na sebe opravdu strašně moc pyšná! Není to tak dávno, co jsem tady měla chvástačku s 19 přírůstky, které mi vysály peněženku a přísahala jsem, že se budu krotit. No, ty následující měsíce mi to moc nevyšlo (:D), ale tentokrát jsem byla opravdu hodná! Snad mi to ještě chvíli vydrží :)


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



12 komentářů:

  1. Krasny kousky, Drakie se mi libila a Selekci bych si take rada precetla :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přírůstky. Selkeci, Divotání a Hodnou holku bych si hrozně ráda chtěla přečíst. :)
    Blog:Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné knihy! :)
    Já jsem se zase v Srpnu neudržela a objednávala jak na běžícím pásu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky chtěla, zvlášť po výplatě z brigády, ale plácala jsem se přes prsty a vydržela to :D

      Vymazat
  4. Pěkná sbírka! :-) Jak se ti zatím líbí Královna Tearlingu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na začátku jsem si říkala, že to není nic moc extra, a nechápala jsem, co na ní všichni tak žerou, ale teď už mě hodně baví :)

      Vymazat
  5. Jedna kniha lepší než druhá :).
    Drakie si chci přečíst už hodně dlouho, a to nejen kvůli drakům :D.
    Divotání se na mě už kouká z poličky. Nemůžu se dočkat, jen ještě čekám, až na ni dostanu chuť úplně (Morpheus <3)...
    Doba kdy všichni hltali/hltají Selekci jde mimo mě. Nějak mě odrazuje tématika princů a princezen. Ale přiznávám, že obálky jsou všechny moc hezké. Jednou podlehnu a budu je taky hltat, jen to ještě chvíli potrvá :) (navíc už mám vysátou kasičku)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím! :D Na Divotání se těším strašně moc a ano, podíl na tom má Morfeus! :D
      Hele, já taky rozhodně nejsem ten typ holky, co si potrpí na šaty a podpatky, takže se mi do Selekci taky dřív vůbec nechtělo právě proto, že je to spíš ryze holčičí čtení, ale pak jsem podlehla a nejradši bych si namlátila, že jsem ji odkládala tak dlouho, takže ať ti to moc dlouho netrvá ;)

      Vymazat
  6. Moc pěkné přírůstky, přeji pěkné čtení u těch dosud nepřečtených :D

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)