1. srpna 2015

sobota, srpna 01, 2015
10 komentářů štítky
zdroj: readingicon.com
Červenec už je u konce a já vám přináším své nové přírůstky do knihovny. Jako obvykle z nich mám nesmírnou radost a neustále se na ně dívám, abych se ujistila, že jsou ty zlatíčka teď vážně moje. Zajímá vás, co je u mě nového?


Knihy, jaké jsem vyhrála:


Červenec jsem měla na vyhrávání soutěží opravdu bohatý, až jsem koukala s otevřenou pusou, protože mám normálně obrovskou smůlu. V soutěži na blogu u Adelle jsem vyhrála knihu Eldest od Christophera Paoliniho. Už jsem ji četla, ale chtěla jsem si celou sérii Odkazu dračích jezdců pořídit i domů, takže jsem právě začala :D Dále jsem v letní bleskovce u Rachel-Roo získala Girl online od Zoe Sugg, na kterou jsem hodně zvědavá, protože je to prý strašně pubertální a trapný příběh, tak uvidím, co na to budu říkat. A následně jsem ještě vyhrála třetí a první díl ze série Nástroje smrti (Město ze skla, Město padlých andělů) od Cassandry Clare a Starce a moře od Hemingwaye, které jsem obdržela od nakladatelství Yoli za vítěznou fanfiction povídku :)

Knihy, jaké jsem si koupila:


V tomhle měsíci jsem se zase pořádně rozšoupla, ale všechny tyto knihy byly ve slevě a já jim zkrátka nedokázala odolat. Všech šest dílů ze série Sukuba od Richelle Mead byly v obrovském výprodeji za nějakých osmdesát korun, takže jsem je tam pochopitelně nemohla nechat, a Dívka, která se třpytila je kniha, která mě neskutečně láká, takže jsem využila prázdninové slevy u nakladatelství Jota a koupila ji :)

Knihy, jaké jsem dostala:


A tady už mám knížky, které jsem dostala jako recenzní výtisky, za což jsem všem nesmírně vděčná a moc si toho vážím! Nakladatelství Beta mi za červenec poslalo ke zrecenzování knihu Nepoučitelná od Leah Reader, kterou zrovna čtu a zatím jsem opravdu nadšená. Taky jsem díky spolupráci s knihkupectvím Megaknihy získala Město z kostí od Cassandry Clare, abych si doplnila sérii, když už jsem dva díly vyhrála u Yoli. Knihkupectví Dobré-knihy mi k recenzi poskytlo Šachovnici bohů (recenze zde) od Richelle Mead a také jsem díky spolupráci s portálem Fantasya obdržela Armagedon ve slevě (recenze zde) od Seanan McGuire.


Tady mám ještě takový bonus, který mi pošta doručila včera. Nakladatelství Beta se mě rozhodlo odměnit za spolupráci a zaslalo mi tyto překrásné omalovánky pro dospělé. Jsou vážně nádherné a já už se moc a moc těším, až začnu vybarvovat. Udělali mi tím obrovskou radost!

 Všechny knihy pohromadě:


A tady už jsou všechny ty krásky pohromadě. Jejich konečný počet je 16 (nepočítám Indickou inspiraci, což jsou omalovánky, ne kniha). Opět je to šílený počet, ale minulý měsíc jsem měla o dvě knihy víc, takže bych řekla, že se zlepšuju :D Teď ještě zařídit, abych tolik nenakupovala a budu spokojená :D


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



10 komentářů:

  1. Nástroje smrti bych si také ráda někdy pořídila domů a přečetla si je, ale bohužel mám na seznamu spoustu přednějších knih... :) Pěkné přírustky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, já mám na seznamu taky tunu knih, ale zrovna Nástroje smrti odkládat nechci. Ty jsi je ještě nečetla, jo? Tak to bys měla honem napravit ;)

      Vymazat
  2. Páni tolik knih! :o :D Mnoho z nich bych také chtěla. Na ty omalovánky pro dospělé jsem se již několikrát koukala, ale pořád čekám, třeba je ještě nakonec někde vyhraji. :D Pěkný článek.

    http://we-need-books.blogspot.cz/



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty omálovánky jsou fakt nádherné. Udělaly mi obrovskou radost :) Budu držet palce, abys se k tobě taky někdy dostaly ;)

      Vymazat
  3. Slušná hromádka! ;) Po těch omalovánkách pořád pokukuji a uvažuji, jestli si je taky nepořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to, že jste o nich všichni věděli? :D Pro mě byly překvapením, ale to nemění nic na tom, že jsou fakt krásné a já se určitě hned pustím do vybarvování, až se budu potřebovat zbavit stresu :)

      Vymazat
    2. V jednom kuse jsem na ně narážela na facebooku :D A pořád na mě křičí KUP SI MĚ! :D
      A nechtěla bys pak zveřejnit pár stránek, až je vybarvíš? :)

      Vymazat
    3. Mám to v plánu, ale asi to bude ještě trvat. Myslím, že je budu potřebovat jako pomocníka až ve školním roce, protože budu maturovat a to bude stresu dost a dost :D

      Vymazat
  4. Moc krásné přírůstky! :-)

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)