7. června 2015

neděle, června 07, 2015
14 komentářů štítky

Na konci května jsem měla devatenáctiny, ale kvůli nedostatku času jsme udělali rodinnou oslavu až včerejší sobotu, kdy měla většina rodinných příslušníků volno. Já narozeniny normálně vůbec neřeším, takže by mi odklad nevadil, ale protože jsem věděla, co dostanu za knížky, bylo to pro mě utrpení, protože jsem se jich nemohla dočkat. Taťka s mamkou mi řekli částku, kterou posbírali od rodiny, a že si za ni můžu nakoupit jakékoliv knížky chci. Což je na jednu stranu paráda, ale zase na tu druhou děs běs, když si musíte ze svého nekonečného seznamu přání vybrat "těch vašich šest" knih :D Ale nakonec se mi to povedlo.


Tady už vidíte první dva díly z trilogie Labyrint. Na tuhle sérii jsem nesmírně natěšená, takže tohle byly moje volby číslo jedna. 


 Dál jsem si vybrala druhý a třetí díl ze série Monument 14. První díl jsem sice ještě nečetla, ale mám ho doma a vzhledem k tomu, že vždycky chci vlastnit kompletní sadu, bylo taky celkem jasné, jaké knihy si zvolím. Snad tahle série bude stát za to, když jsem se kvůli ní vzdala svých vysněných knih :)


A tady už jsou dvě knihy, které moji narozeninovou nadílku doplňují. Je to Vzdor, což je pokračování knihy Dech, která se mi sice nijak zvlášť nelíbila, ale chci vědět, jak to dopadne, tak proto jsem si vybrala za dárek její druhý díl. A poslední knihou je Pět od mé milované Ursuly Poznanski, která je dost opěvovaná. U téhle knihy si jsem opravdu jistá, že se mi bude líbit, a nejspíš se na ni těším ze všech knih nejvíc! :)
Děkuju, rodinko, za dárky! Udělali jste mi fakt radost!



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



14 komentářů:

  1. Opožděně všechno nejlepší :) Kniha Pět mě také láká :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Pět je opravdu hodně lákavá kniha, nemůžu se jí dočkat :)

      Vymazat
  2. Labyrint, Spáleniště a Pět mám taky, ani jedno jsem zatím nečetla (achjo, tak málo času..), Monument druhý i třetí díl si chci také pořídit a Vzdor taky i když Dech se mi vůbec nelíbil.. (poprvé jsem ho vlastně ani nedočetla).. každopádně moc hezké dárečky, já si knihy musím financovat sama.. a na narozeniny nikoho nikdy nenapadne dát mi knihu ._. (achjo), jsem moc zvědavá jak se ti budou knihy líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo absolutně nestíhá číst :D Já si knihy taky financuju sama, ale dvakrát do roka (narozeniny, Vánoce) mi něco pořídí i rodina.
      A tak proč si jim neřekneš, že by sis přála knížky? Mně si rodiče už pár let nerisknout dát mi něco, co vyberou sami, protože máme dost odlišný vkus, takže vždycky napíšu na papírek, co bych chtěla za knížky, a oni to rozhodí do rodiny (brácha, děda, babička, strejda), aby mi každý pořídil něco :D

      Vymazat
    2. Protože když mi koupí nějakou knihu tak je to tragédie, fakt že jo! No a zároveň se mě nezeptají jakou bych chtěla, protože chcou ať je to překvapení... a když od babičky a tak dostanu peníze, tak si většinou koupím něco jiného :D třeba jako boty, oblečení nebo tak.. no a potom zase brečím, že knihy nic.. :(

      Vymazat
    3. Aha, tak to naši by mi knížku, o jakou jsem si neřekla, opravdu nepořídili, takže to mám v pohodě. Vždycky si o knížky říkám sama, ale taky mají obča kecy, že to budu mít bez překvapení, takže mi pak většinou dají ještě něco k tomu - teď jsem dostala třeba nové povlečení :D

      Vymazat
  3. Skvělé knihy. Monument 14 bych si chtěla přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! No já taky, jsem zvědavá, kdy se k němu dostanu :)

      Vymazat
  4. Takové narozeniny chci taky! :D Všechny vypadají úžasně!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten Monument ti závidím :D Já jsem zatím přečetla jenom první díl a nemůžu si ho vynachválit. Pět už mám taky doma, a jsem na knihu neskutečně zvědavá (Ještě že mi ji Marťa půjčila :D) a na Vzor jsem taky docela zvědavá :D Ale teď se nabízí jedna otázka, čím začneš? :D
    Mimochodem, opožděně všechno nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) No čím začnu, nemám ponětí, mám doma tunu knížek, které jsem ještě nečetla, i z dřívějška. Teď jsem pořádně sklouzla do masového hromadění nepřečtených knih a začínám z toho být docela zoufalá :D A navíc mám teď recenzáky, takže se k nim jen tak nedostanu :D

      Vymazat
  6. Všechno nejlepší :) Labyrint a Spáleniště jsou úžasné, stejně tak Monument 14, i když jsem ještě nečetla poslední díl, ale hodlám to brzy napravit. A Pět si chci taky už delší dobu přečíst, Ursula je super, četla jsem Erebos i Saeculum a oboje bylo boží :) A Dech byl fajn, ale zase nic extra, ale Vzdor si nejspíš taky někdy dočtu, až bude čas... což v tom množství knih snad nikdy nebude :D Krásná nadílka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Na Labyrint se těším strašně moc, stejně tak na Pět, protože obě knihy od Ursuly jsem taky četla a byla jsem nadšená. Monument jsem zatím nečetla, ale recenze jsou dost pozitivní, tak snad nezklame. Dech mě moc nebavil, ale nechce se mi mít doma neukončenou sérii a navíc mě zajímá, jak to dopadne, tak jsem si objednala i Vzdor :)

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)