4. června 2015

čtvrtek, června 04, 2015
8 komentářů štítky

 Ahojky! Včera odpoledne jsem si byla vyzvednout balíček, který mi zaslalo knihkupectví Martinus. Ještě nikdy jsem si od nich nic neobjednala, já všechno řěším spíš přes naše místní maličké knihkupectví, protože neplatím poštovné, když si zásilky vyzvedávám na místě, ale musím říct, že jsem u nich rozhodně nenakupovala naposledy! Mají pohádkové slevy :)


 Hádám, že už víte, jakou knížku jsem si pořídila :)


Ano, správně, je to S láskou Rosie. Po knížce toužím od té chvíle, co jsem viděla film, ale knížka se mi zdála poněkud drahá, tak jsem její koupi pořád odkládala. Až doteď. Knihkupectví Martinus ji totiž zlevnilo o celých 50%! Toho jsem zkrátka musela využít :) A jsem za to ráda, protože tu slevu zrušili hned po mé objednávce, takže jsem to krásně stihla :) Dokonce jsem i platila jen maličké poštovné vzhledem k tomu, že jsem si balíček nenechala doručit domů, ale do místní zásilkovny. Takže za mě opravdu spokojenost :)



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



8 komentářů:

  1. No abych řekla pravdu mě ta kniha vůbec neláká, obálka je pěkná, film bych vidět chtěla, ale vlastně ani úplně nevím proč mě neláká ta kniha :D Ale snad se ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by normálně taky nelákala, protože já v drtivé většině případů nemám romanťárny ráda, ale film se mi líbil a knížka má poněkud úspěch, takže mě láká :) Díky!

      Vymazat
  2. Ja cetla vsechny knihy od teto autorky a kniha se mi libila, i kdyz uz byla trosku zdlouhava. Film chci urco videt.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, toho se trošku bojím, protože knížka není zrovna hubeňour a navíc je celá psaná v emailech, dopisech, smskách, což je opravdu zajímavý, ale zároveň se toho trochu děsím, tak uvidím :D

      Vymazat
  3. Moc pěkný přírůstek :) Když bych věděla o té slevě,hned si ji objednám také :) Tak přeju pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem strašně ráda, že jsem na tu slevu takhle na poslední chvíli přišla, protože ji fakt hned druhý den zrušili, takže jsem to stihla nádherně :) Děkuju, tobě taky pěkné čtení, když si ji budeš pořizovat ;)

      Vymazat
  4. Pěkná knížka, i když mě moc neláká, zatím dám přednost jiným, ale třeba jednou... Každopádně, pěkné čtení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to s vámi všemi je, že vás neláká? :D Vždyť je tak oblíbená a populární! :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)