1. srpna 2016

pondělí, srpna 01, 2016
16 komentářů štítky
zdroj
Od pondělí 25. 7. do neděle 31. 7. 2016 probíhal můj již druhý prázdninový read-a-thon. Tím pádem je asi jasné, že včera skončil, takže jsem se vám přišla pochlubit s tím, jak jsem dopadla.

Průběh: 
Pondělí 25. 7. - Den předtím jsem rozečetla Vidořád a skončila jsem na 164. straně, takže jsem během pondělí pokračovala ve čtení. Ale protože jsem tento den neměla moc času, zvládla jsem přečíst jen dalších 245 stran a knihu zavírala na 409. straně.

Úterý 26. 7. -  Už předem jsem věděla, že úterý bude nejslabší, protože jsem ten den nebyla doma. Vrátila jsem se až kolem třetí odpoledne. I tak se mi ale podařilo konečně dočíst Vidořád, ze kterého mi zbývalo ještě 110 stran. (Zatracená bichle! :D) Nečekala jsem to, ale nakonec mi zbylo ještě trochu času a já si mohla do postele vzít i Kafe a cigárko, ze kterého jsem před spaním zvládla 48 stran. Za celý den jsem tedy dohromady přečetla 158 stran.


Středa 27. 7. - Následující den jsem Kafe a cigárko dočetla, chybělo mi 216 stran. Pak jsem do ruky vzala ještě Železnou zkoušku, ze které jsem dala 77 stránek. Celkem to za středu tím pádem bylo 293 stran.

Čtvrtek 28. 7. - Ve čtvrtek jsem dorazila zbývajících 235 stran ze Železné zkoušky a ještě stihla přečíst 58 stran z druhého dílu - Měděné rukavice. Dohromady opět 293 stran.


Pátek 29. 7. - Dočetla jsem Měděnou rukavici, ze které mi zbývalo 206 stran a večer do postele jsem si potom zalezla s prvním dílem Kate Daniels. Z Magie mrtvých jsem pokořila 65 stran, než jsem šla spát. Za celý den to dělalo 271 stránek.

Sobota 30. 7. - Po slabém úterý přišel i slabý víkend. Taky jsem věděla předem, že nebudu mít moc času. V sobotu jsem pokračovala ve čtení Magie mrtvých, ale ráno jsem tomu zrovna moc nedala, při vaření se toho taky zrovna moc přečíst nedá a odpoledne jsem měla sraz se dvěma bývalými spolužačkami z gymplu. Pořádně jsem se proto začetla až večer, když jsem se vrátila. Zvládla jsem 148 stran.

Neděle 31. 7. - Ještě ráno v posteli jsem dočetla zbývajících 43 stran z Magie mrtvých a po obědě se pustila do uklízení bytu, takže jsem se k dalšímu čtení dostala opět až večer. Popadla jsem druhý díl Kate Daniels Magie spaluje a pokořila 110 stran. Celkově jsem proto za neděli zvládla 153 stran. Víkend byl opravdu slabý, no...


Shrnutí:
Za celý týden se mi podařilo dočíst jednu knihu, přečíst čtyři další a ještě jednu rozečíst, což dělá celkem 1561 stránek. Mám ze sebe radost. Vzhledem k tomu, že jsem věděla předem, že na tom budu pár dní s časem dost bídně, čekala jsem, že toho přečtu málo, ale kupodivu se mi podařilo splnit všechny cíle, jaké jsem si předepsala, a to dokonce v té nejideálnější variantě. S tím, že se mi podaří dostat až ke druhému dílu Kate Daniels, jsem opravdu vůbec nepočítala. Takže jsem hodně spokojená! :)


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



16 komentářů:

  1. Tak to jsi na tom lip nez ja za cely mesic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každý den není posvícení :) Já si stále vynahrazuju těch několik měsíců, kdy jsem nečetla kvůli maturitě.

      Vymazat
  2. Panečku, to je síla! :) Úžasné číslo! :). A máš moji těžkou závist, že jsi měla čas na čtení :D. Ale gratuluji k úspěchu, je to fakt velký počet stran! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já jsem toho času zase tolik neměla :D V pondělí a úterý jsem měla program, o víkendu taky. Ale mimo to jsem se opravdu snažila číst každou volnou chvíli, takže jsem toho nakonec zvládla dost. Díky! :)

      Vymazat
  3. Páni, zvládla jsi toho vážně hodně, klobouk dolů :D Já pohořela, nakonec jsem vůbec neměla na čtení čas. Nejdříve mi onemocněl pes a pak přijela na několik dní návštěva... no a ono je prý nezdvořilé číst si, když se máš věnovat návštěvě, takže tak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to na prd, když se ti nevydaří tvůj vlastní read-a-thon, no. Vím o tom svoje :D Mně ho vždycky pokazí máma, když si pro mě vymyslí nějaký program. Většinou mi dává pokoj, ale jakmile se rozhodnu číst, najednou potřebuje s něčím pomoct nebo někam jet - je to jako naschvál :D

      Vymazat
  4. Wow! Tohle přečtu tak za dva měsíce :D Možná, že bych si taky měla zkusit udělat volno a zkusit nějaký ten read-a-thon, protože by mě zajímalo, kolik toho přečtu, když se fakt hecnu. Kafe a cigárko tu mám také nachystané a navnadila jsi mě, takže se do něj nejspíš pustím ještě dneska :)
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však mně čtení strašně chybělo, jak jsem se učila na maturitu a neměla na knihy čas, tak si to teď pořádně vynahrazuju :) A určitě to vyzkoušej, read-a-thony jsou skvělé na redukování nepřečtených knih v knihovně ;)

      Vymazat
  5. Páni, tak to byl sakra vydařený čtenářský týden! :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tomu říkám dokonalý čtecí týden :D Gratuluji k tak skvělému výkonu :)
    Na Kostičas bych se už měla opravdu vrhnout. A stejně tak i na Magisterium, na to jsem opravdu hodně zvědavá.
    Mimochodem krásný nový vzhled :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, teď o prázdninách se mi opravdu daří :)
      Kostičas je hodně složitý, ale stojí za to. Magisterium naopak jednoduché, protože je spíš pro mladší, ale mně se hodně líbilo, takže můžu jedině doporučit.
      A děkuju, taky se mi hodně líbí! :) Autorkou je Lucy Lillianne: http://lucy-lillianne.blogspot.cz/

      Vymazat
  7. Skvělý výsledek! :)
    Já jsem v červenci se čtením docela zabrala a přečetla jsem celkem 16 knih... musím se pochlubit, protože jsem na sebe vážně pyšná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jich ale pokaždé přečteš strašně moc! :) Buď jsi super rychlý čtenář nebo neděláš nic jiného :D
      Jinak já jich dala 15 a 16. rozečetla, takže jsem na sebe taky pořádně pyšná! :D

      Vymazat
  8. Týjo, to jsi dobrá!! :) Fakt skvělý výkon. Mně to teda vůbec nevyšlo tak, jak jsem si plánovala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mi líto, mně se dařilo dost dobře, no :D

      Vymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)