16. srpna 2016

úterý, srpna 16, 2016
8 komentářů štítky
Rozhodla jsem se pustit do nového projektu, se kterým přišla Elis z Knižního světa. Zalíbil se mi, takže jsem se ho prostě musela zúčastnit :) O co se jedná?

Jelikož žijeme v době, kdy se obrovské množství knih točí kolem milostných trojúhelníků, většina čtenářů si vybere svého favorita a nakonec se buď raduje spolu s hrdinou/kou, nebo si rve vlasy kvůli špatnému úsudku hlavní postavy. A proto je tu projekt Kdo s koho, kdy se do každého článku vyberou 2 až 3 knihy/série s milostným trojúhelníkem a autor článku se může do sytosti vypsat o svém favoritovi. Jak prosté, že? Jen pokud možno, snažte se nespoilerovat.

Tak se pojďme podívat, jaké trojúhelníky jsem si pro vás pro dnešek vybrala :)

1) Saeculum - Sandra vs. Iris

Pomalu, ale jistě mi začínají milostné trojúhelníky docházet, ale na nějaké jsem si ještě vzpomněla. Jeden takový se objevil i v mé velmi oblíbené knize Saeculum. Hlavní hrdina Bastien měl na začátku přítelkyni Sandru, která mi ovšem velice rychle začala lézt na nervy, a věřím, že jsem nebyla jediná. Když se pak v příběhu objevila Iris, hned se mi zalíbila. Byla milá, tajemná a moc sympatická a ve chvíli, kdy začalo vzduchem létat možné vzplanutí k Bastienovi, ani na chvilku jsem neváhala a hned fandila, protože Sandra byla vážně pěkná osina v zadku. Takže já jsem rozhodně team Iris.

2) Volání sirény - Liam vs. Derren

zdroj
Jako další tu mám českou dilogii Volání sirény od Michaely Burdové. Tam se objevily milostné trojúhelníky hned dva. Tomu dívčímu jsem se ale věnovala už v minulém článku, takže tentokrát je na řadě ten mužský. Siréna Larissa byla v prvním díle objektem pro bratry Liama a Derrena. Přiznám se, že mi ze začátku bylo tak nějak jedno, který z nich Larissu získá, ale když jsem se příběhem pročetla dál, začala jsem Liama poměrně nesnášet. Byl to parádní zmetek. Takže na konci knihy jsem byla jasně zařazaná mezi fanoušky Derrena.


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This



8 komentářů:

  1. U obou bych volila stejně... tedy, jestli si ještě vzpomínám, kdo byl Derren :D

    OdpovědětVymazat
  2. Derren! :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jednu z knížek jsem nečetla, tak nemůžu hodnotit :) Ale snad se mi to povede brzy napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuju Saeculum, ta kniha mě opravdu neskutečně bavila! :)

      Vymazat
  4. Žádnou knihu jsem (ještě) nečetla, takže nemohu posoudit, ale snad u knihy Saeculum budu moct posoudit už brzy, protože na mě na poličce nějaký ten pátek (rok :D) čeká :)

    OdpovědětVymazat

Máš-li něco na srdci či na jazyku, střílej. Za každý komentář budu vděčná, beru i kritiku ;)